ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir Başbakan'la görüştü

AK Parti İzmir Başbakan'la görüştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir Başbakan'la görüştü

AK Parti İzmir İl Teşkilatının aralarında İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve meclis üyelerinin bulunduğu heyet Ankara’ya çıkarma yaptı.

İlk olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile öğle yemeğinde buluşan heyet ardından sırayla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti. Ardından 64. Hükumet için ‘Güven Oylamasının’ yapıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden İzmir Heyeti burada milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Sonrasında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a yeni kabinede aldığı görev için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Davutoğlu’nu tebrik ettiler

Belçika temaslarının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen Güven Oylamasına katılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile meclis salonunda buluşan İzmir Teşkilatı, 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükumetiminin ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi. İzmir heyetinin ziyaretlerinden memnun olduğunu ifade eden Davutoğlu teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Delican, Ankara’da İzmir adına önemli bir gün geçirdik

Ankara’da İzmir heyetiyle önemli ziyaretlerde bulunduklarını ve teşkilat adına son derece önemli bir gün geçirdiklerini vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Sayın Bakanımızı İzmir teşkilatı olarak tebrik ettik. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nı 12 yıllık görev süresince Türkiye’nin en büyük yatırımlarını gerçekleştirerek sürdüren bakanımızın tekrar aynı göreve dönmesi bizler için büyük bir onur. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nükhet Hotar, önceki dönem İzmir Milletvekilimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’u tebrik ziyaretlerinde bulunduk. Son olarak Sayın Başbakanımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldik. Kendileri ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti belirterek teşkilatımız ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sayın Başbakanımıza 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükumetinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyerek İzmir’e davet ettik. Kendisi de bizlere kısa sürede kentimize geleceğini belirtti” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zorunlu trafik sigortası cep yakıyor
Sonraki Haber Lösemili öğretmen için sosyal medyada seferberlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?