ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti 2. bölge adayı Müjde Çelik Foça’yı ziyaret etti

Ak Parti 2. bölge adayı Müjde Çelik Foça’yı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti 2. bölge adayı Müjde Çelik Foça’yı ziyaret etti

Ak Parti 2. Bölge İzmir Millet Vekil Adayı Müjde Çelik Foça’yı ziyaret etti, esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin , Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve partililerde vekil adayına eşlik etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin Milletvekili adayının ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.  Özgirgin “ Adaylarımız ile birlikte girilmedik sokak , mahalle, çalmadık kapı bırakmıyoruz.”dedi.

Müjde Çelik Foça Bağarası Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe ile görüşen Çelik çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Daha sonra  Bağarası  Gençlik ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Bağaralı gençler , dernek için amaçladıkları hedefler ve sıkıntılarını dile getirdi. Gençler , Bağarasındaki futbol sahada  üniversite öğrencileri yeşil sahada top oynarken kendi  gençlerinin sahada top oynayamadıklarını söyledi . Kendileri içi halı saha yapılmasını temenni eden gençler,  Bağarası Gölet’inin etrafını yeşillendirmek istediklerini bunu mesire alanına çevirerek Bağaralı  gençlerinin işletmesini istediklerini söylediler. Müjde Çelik Foça’dan ayrılmadan önce , Bağarası pazarını da gezerek pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 Emmy 16 Grammy ödüllü Perlman İzmir'de
Sonraki Haber Karşıyaka'da kız kaçırma kavgası: 18 Yaralı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?