ANA SAYFA > İZMİR > Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Tarım Kentleri oluşturacağız''

Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Tarım Kentleri oluşturacağız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Kenan Tanrıkulu: ''Tarım Kentleri oluşturacağız''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet KenanTanrıkulu, bölünmeye yol açacak başkanlık sistemi meraklısı AKP’nin, yaklaşık üç yıl önce belde belediyelerini kapatıp mahallelere dönüştürmesiyle birlikte vatandaşların mağdur edildiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket’in iktidara koşusunda seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kemalpaşa ve kapatılarak mahalleye dönüşen Ören, Armutlu ve Hacılar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Bölünmenin provası yapılıyor

Bulduğu her fırsatta seçmenlere partisinin projelerini anlatan Tanrıkulu, “AKP tarafından bölücü terör örgütü ile onun Meclis’teki siyasi uzantısının isteği doğrultusunda hazırlanan bu yasa, üniter devlet yapısından federasyona kadar uzanması için hazırlandı. İl merkezine uzak olan vatandaşlar içinse tam bir zulüm haline dönüştü. Hizmetler aksıyor, derdi olan vatandaş karşısında bir muhatap bulamıyor” dedi.

Tarım Kentleri ile tersine göç

MHP olarak yerel yönetimlerin federasyon ve benzeri bölgesel yönetimlere dönüştürülmesine asla izin vermeyeceklerini kaydeden Tanrıkulu, kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyleri yeniden kuracaklarının sözünü verdi. Büyükşehirlere olan göçü önlemek ve tersine çevirmek için köy kalkınma planları yapacaklarını, merkez köyler oluşturarak sosyal yaşam ünitelerini geliştireceklerini anlatan Tanrıkulu, böylelikle tarım ve sanayi entegrasyonunun sağlandığı kırsal cazibe birimleri barındıran Tarım Kentleri projesini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kamil Okyay Sındır: ''Artık yaşamımız çekilmez oldu!''
Sonraki Haber Behçet Uz'dan Tanju Okan'a; Mayıs esintileri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?