ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ahmet Diker'den Yılmaz Durmaz'a imzalı kitap...

Ahmet Diker'den Yılmaz Durmaz'a imzalı kitap...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Diker'den Yılmaz Durmaz'a imzalı kitap...

Karşıyaka CHP Belediye Meclis Üyesi, KSK eski asbaşkanlarından,KARSAV Başkanı Ahmet Diker, yazdığı "Direnişten Dirilişe Kaf Sin Kaf Destanını Yazanlar" kitabını okurlarının yanı sıra, yazarımız Yılmaz Durmaz için de imzaladı...

Büyük ilgi gören kitabının ön sözünde, "Onlar bu vatan için, satırlara sığmayacak kahramanlık destanı yazdılar. Çatal gibi yürekleri ile düşmana, kramponları ile dünyaya diklendiler..." cümleleri yer aldı.
Kitapta, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün" yolunda yürüyenlerin, unutulmaya yüz tutmuş, cesur yürekli Kaf Sin Kaf'ı kuran, istiklal madalyalarını göğüslerinin üzerinde taşıyan yiğitlerin yaşam öyküleri var...
Karşıyaka Kızılay sokağındaki KSK STORE’de okurları ile buluşan Ahmet Diker, "Direnişten Dirilişe Kaf Sin Kaf Destanını Yazanlar" kitabını imzaladı.
Üç saat süren okurla buluşma süresince okurlar hem kitabı imzalattılar, hem de hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ahmet Diker, Karşıyaka Haber portalı ve Karşıyaka Haber Gazetesi Yazarı Yılmaz Durmaz’a da bir kitabı imzalayarak verdi.
Yılmaz Durmaz Ahmet Diker’i sanat, spor ve siyaset adamı olarak çok sevdiğini, sporla çok ilgisinin olmadığı halde bu günde Diker’in yanında olmaktan mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Çocukluğumda bir top alacak param olmadı. Çok ders çalıştığım için oyunlara alınmadım... Bu nedenlerle oyun sporları ile uzaktan yakından ilgim olmadı. Karşıyaka'da yaşayıp da Karşıyaka sevdalısı olmamak mümkün değil. Spordan uzak kalsanız da Kaf Sin Kaf'lı olmamak da mümkün değil. Ahmet Diker'i tanıdıktan sonra daha sevdalanıyorsunuz Kaf Sin Kaf'a. "Direnişten Dirilişe Kaf Sin Kaf Destanını Yazanlar" kitabı ile Kaf Sin Kaf’ın nasıl tarih yazdığını öğrenme fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.”
Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Piriştina, gençleri siyaset yapmaya davet etti
Sonraki Haber Karşıyaka'da Kentsel Dönüşüm Yönetmeliği oluşturuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?