ANA SAYFA > SPOR > AHMET ARI KAF KAF'TAN SÜRE İSTEDİ

AHMET ARI KAF KAF'TAN SÜRE İSTEDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 AHMET ARI KAF KAF'TAN SÜRE İSTEDİ

Yusuf Şimşek'le yeniden anlaştıktan sonra iddialı bir kadro kurmak için kolları erken sıvayan Karşıyaka ilk olarak görüştüğü Ahmet Arı'dan olumlu yanıt alamadı.

2'nci Başkan Azad Yeşil, Osman Dal ve Metin Yıldırım'dan oluşan Transfer Komitesi'nin iç transferde masaya oturduğu ilk isim olan yıldız futbolcu, "Artık Süper Lig'de oynamak istiyorum. Bana iki hafta süre verin. Kulüp bulamazsam PTT1'inci Lig'de tek tercihim Karşıyaka olur" yanıtını verdi.

Fransa'ya dönen Servan'ı görüşme için İzmir'e çağıran, Burak ve Erdi'ye yeşil ışık yakan yönetimin kaptanlar Mustafa Sevgi ve Caner'le yolları ayırabileceği öğrenildi. İlk etapta kaleci, stoper, sol bek, sol açık ve forvet almayı planlayan yönetim, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni de elden geçirecek. Bu arada Karşıyaka'nin kamp programı belli oldu. Çalışmalara 10 Temmuz'da İzmir'de başlayacak yeşil kırmızılı ekip, ilk etap kampını 14-26 Temmuz arasında Ödemiş Gölcük'te yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KOCAOĞLU YENİ FUAR ALANI İNŞAATINI DENETLEDİ
Sonraki Haber PINAR KARŞIYAKA İLE UFUK SARICA NİKAH TAZELEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?