ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 'Ağır Muhabbet' seyirciyle buluştu

'Ağır Muhabbet' seyirciyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
'Ağır Muhabbet' seyirciyle buluştu

Sahne dünyasının hazırlığı en uzun süren gösterisi 'Ağır Muhabbet', sonunda seyircisiyle buluştu. 12 Nisan Salı akşamı Berduşşş Club’da gerçekleştirilen gösteride Benan Bilek ve Erhan Gölbey sahne aldı.

İşletmeci Tibet Özer’in ev sahipliğinde, Alsancak’ta bulunan Berduşşş Club’da gerçekleşen gecede 25 yıldır çeşitli organizasyonlara imza atmış iki isim, davetlilere unutulmaz 120 dakika yaşattı.

Halkla ilişkiler ve reklamcılık dünyasının tecrübeli isimleri ve İzmirlilerin yakından tanıdığı Erhan Gölbey ve Benan Bilek, birlikte farklı bir organizasyona imza attı. “Ağır Muhabbet” adlı müzikli buluşmayı “50 Yıla Selam” notuyla gerçekleştiren ikili, sektördeki anılarını renkli bir şekilde izleyenlere aktardı.

Bilek ve Gölbey, sektörel deneyimlerini tiyatral bir dille anlattıkları “Ağır Muhabbet” gösterisi için yaklaşık 25 yıllık (!) bir hazırlık süreci yaşadı. Yirmi beş yıldır farklı, pek çok etkinlikle çeşitli firmalara ayrı ayrı hizmet veren Bilek ve Gölbey’in 90’lı yılların başlarında tanıştıkları ilk andan bugüne dek yaşadıkları çeşitli organizasyon anıları anlatan ikili izleyenlerden büyük alkış aldı.

İzmir’in Tanınmış İsimleri “Ağır Muhabbet” için Buluştu

90’lı yılların unutulmaz müziklerinin çalındığı gecede İzmir’in iş hayatı, STK temsilcileri, üniversite öğretim üyeleri ve cemiyet dünyasının önemli isimleri buluştu.  Aysel Öztezel, Berna Kumaş Sipahi, Meryem Dilşah İpbaş, Ramazan Soncur, İklil Ulueren, Fatoş Dayıoğlu, Orhan Sarsar, Volkan Sintaç, Başar Manisalı, Yeşim Alca, Maksude Kılınç, Banu Kurt, Ferhan Sivri Avcı, Doç.Dr. Ferah Onat, Dilek Kublay, Ayçe Bükülmeyen Dikmen, Yelda Çetiner, Ayşegül Maral, Alman Kültür Merkezi yönetimi, Smyrna İş Kadınları Derneği yönetimi, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği üyeleri, KİTVAK yönetimi, Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi yönetimi, halkla ilişkiler, reklamcılar ve medya mensuplarından oluşan 250 kişinin katıldığı gecede unutulmaz anlar yaşandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 5. DOESEF heyecanı başladı
Sonraki Haber Bu mu sizin insanlığınız?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?