ANA SAYFA > GÜNDEM > ADSM çalışanları bir araya geldi...

ADSM çalışanları bir araya geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ADSM çalışanları bir araya geldi...

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) yöneticileri çalışanlar ile iftarda bir araya geldi.

Karşıyaka Demir Köprüde bulunan Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) çalışanlarını bir araya getiren iftarda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Müftü Cahit Erhun’da çalışanları yalnız bırakmadı. Müftü Erhun’nun duası ile yapılan iftarda Başhekim Altınışıkve Kaymakam Yücel birer konuşma yaparak ramazan ayının hoşgörü ayı olduğunu belirtiler.
Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yıldızhan Altınışık, Kaymakam Yücel ve Müftü Erhun’un katılımlarından duyduğu memnuniyetini belirtti. Personelleri ile bir arada olmanın huzur ve güzelliğini yaşadıklarını söyledi.
Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi yemekhanesinde verilen iftara; Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Müftü Cahit Erhun, Başhekim Dt. Yıldızhan Altınışık,Başhekim Yardımcısı Dt.LeventIldız, İdari ve Mali İşler MüdürüSerkan Görgün ve ADSM çalışanları katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayramda ulaşım %50 indirimli,mezarlıklar ücretsiz...
Sonraki Haber Karşıyaka Starları, Türkiye Beyzbol 1. Ligine yükseldi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?