ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Adnan Saygun'da "Yeni Tınılar"

Adnan Saygun'da "Yeni Tınılar"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adnan Saygun'da

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın ortaklaşa düzenledikleri "Yeni Tınılar" adlı müzik dinletisi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Küçük Salon'da gerçekleştirilen dinleti seyircilerin yoğun ilgisinden dolayı iki oturum olarak düzenlendi.

Müzik yönetmenliğini Esin de Thorpe Millard'ın yaptığı, Aylin Dolgun Ildız, Ebru Güner Canbey, Nermine Zeynelova Özlük, Onur Nurcan ve Sıtkı Bahadır Tutu'nun bestelerinden oluşan müzik dinletisinde “Sığmazam, Özlem, Hala, Çökertme, Karçe-i Saz, Komşu Ezgiler, Hasrete Dair” adlı şarkılar müzisyenler tarafından sazlar eşliğinde icra edildi. Büyük beğeni alan dinletinin ardından, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Sıtkı Bahadır Tutu kısa bir konuşma yaparak, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Konak vapurunda kitap sürprizi
Sonraki Haber İKÇÜ'ye 11 bin yeni hazine

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?