ANA SAYFA > İZMİR > Adliye saldırısı Ankara’daki İzmirliler tarafından kınandı

Adliye saldırısı Ankara’daki İzmirliler tarafından kınandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adliye saldırısı Ankara’daki İzmirliler tarafından kınandı

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Bayraklı Adliyesi’nde yaşanan terör olayını kınadığı mesajında “Huzurun ve hoşgörünün şehri İzmir’e yapılan bu saldırıyı şahsım ve yönetim kurulum adına en sert şekilde kınıyor, terörün amacına hiçbir zaman ulaşamadığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

Ankara’da Yaşayan İzmirlilerin kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Aksu, saldırının kendilerini son derece üzdüğünü belirtirken, son günlerde sosyal medyada İzmir’e yönelik ihbar ya da göndermeleri de hatırlatarak yetkililerin bu olayı ve faillerini açığa çıkarmak için titizlikle çalışacaklarına inandıklarını ifade etti.

Şehit olan polis Fethi Sekin’in dikkati ile çok büyük bir facianın önlendiğinin altını çizen Aksu, “Ege’nin İncisi İzmir’e yönelik bu tarz huzur, birlik ve beraberliği bozma girişimlerinin karşılık bulamayacağını biliyoruz. Ancak yine de, istihbarat konusunda bir zafiyet söz konusu ise de, yetkililerin sorumluluğunu yerine getirmeyenler konusunda da gerekli adımları atması gerekmektedir” diyerek sosyal medyada dolaşan iddiaların da ciddiye alınması gerektiğini belirtti.

Teröre Karşı Tek Yumruk Vurgusu

İzmir’in huzur ve hoşgörü şehir olduğunu vurgulayan Aksu, bu tarz hain saldırıların halkı daha da kenetlendirdiğine dikkat çekerek, teröre karşı tek yumruk olmanın öneminin bir kez daha anlaşıldığını belirtti.

Saldırıda şehit olan polis memuru ve adliye çalışanının ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileyen İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, tüm İzmir halkı ile Türkiye’ye de geçmiş olsun dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Delican: Türkiye, kontrollü bir kaos sürecine sokulmak istenmektedir
Sonraki Haber Galatasaray'dan kahraman şehit polis Fethi Sekin için söz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?