ANA SAYFA > GÜNDEM > ADD Karşıyaka'dan Kocatepe ziyareti

ADD Karşıyaka'dan Kocatepe ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ADD Karşıyaka'dan Kocatepe ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Büyük Taarruz’un başladığı tarihte Kocatepe’deydi...

Bu konuda Karşıyaka ADD'inden yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Öncelikle, Derneğimize araç sağlayarak  bu görevimizi yerine getirmemize olanak veren Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ederiz. Kendisi de Derneğimiz üyesi olan ve çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan değerli Belediye Başkanımız’ın desteği bizler için her anlamda çok önemli.
Üyelerimiz ve Atatürkçü Düşünce Derneği dostlarından oluşan bir gurup vatansever ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik bizim için önemli ve anlamlıydı. 82 devresi Harbiyelilerden oluşan bir gurup arkadaşımızın varlıkları da bizim için yeni dostlar kazanmak bakımından önemliydi. 25 Ağustos gece yarısı Çakırözü Köyü’nden başlayanZafer Yürüyüşü bu etkinliğin en önemli ve anlamlı bölümlerinden birisiydi. 14 km.lik bu yürüyüşte jandarmamızın almış olduğu önlemler ve oluşturduğu düzen yürüyüşü güvenli ve sağlıklı olması bakımından önemliydi. Kocatepe eteğindeki alanda her yıl olduğu gibi coşkulu bir topluluk gördük. Zaman zaman şiddetlenerek yağan yağmur da bu coşkuyu azaltamadı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık ve Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan da Genel Merkezimizi temsilen alanda idiler. Oluşturulan kortej ile Kocatepe’deki törene katılmak üzere yola koyulduk. Tepede bulunanlar arasında 68’liler Birliği Vakfı üyeleri en disiplinli ve heyecanlı gurup olarak dikkat çekiciydi. Vakıf adına yapılan konuşmalar ve okudukları Devrim Andı, programın en etkileyici bölümü olarak göze çarptı. Derneğimizin böyle bir hazırlık içinde olması da çok hoş olurdu. Üyelerimizde , önümüzdeki yıldan başlayarak böyle bir düzenleme yapılması gerektiği düşüncesinin egemen olduğunu da belirtelim.
Resmi tören ise ne yazık ki her zaman olduğu gibi, yasak savma kabilinden, ruhsuz, heyecansız bir havadaydı. Geçen yıl terör nedeniyle iptal edilmiş olan törenin bu yıl yapılmış olmasının yarattığı bir fark olmadı
Kocatepe’den indikten sonra derlenip toparlanıp dönüş yoluna koyulduk. Elbette, aldığımız notlar ve aklımızda kalanlarla,  önümüzdeki yıl Derneğimize yaraşan bir tertip düzen içinde olmayı dileyerek."
Karşıyaka Atatürkçü Düşünce Derneği

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Hotar'dan teröre tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?