ANA SAYFA > ÇEVRE > Acilen yaya geçidi yapılmalı..

Acilen yaya geçidi yapılmalı..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Acilen yaya geçidi yapılmalı..

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka’nın Filizleri Ana Okulu, Doğa Koleji, Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün bulunduğu ve araçların da iki yanına park ettiği Yalı Mahallesi, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı üzerinde hiçbir yaya geçidinin bulunmaması büyük şikayet konusu.

Okullara gidecek, özellikle de Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka’nın Filizleri Ana Okulu ve hemen yanındaki Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’ne giden minik öğrenciler için yolun tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade eden mahalle sakinleri, “kesinlikle okul ve müze arasına bir yaya geçidi acilen yapılmalıdır” dediler.

Karşıyaka Haber Gazetesi’ne bu konuda çok sayıda şikayet gelmiş olabileceğini de ifade eden okula ve müzeye gelen gidenler “karşıdan karşıya geçerken çok zorlanıyoruz. Üstelik tramvay durağı da ana yolun üzerinde. O nedenle Ahmet Kemal Baysak Bulvarı üzerine yaya geçidi yapılmasını İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden talep ediyoruz. Alışveriş merkezi ve restoranlar ile tıp merkezlerinin bulunduğu caddeye yaya geçit yapılması konusunda da Karşıyaka Belediyesi de eğitim tesislerinin önüne mutlaka yaya geçidi yapmalı, yaptırmalı. Allah korusun bir olay olduktan sonra tedbir alınmasın” dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 45 yıl önce aşk yaşadılar, 45 yıl sonra evlendiler...
Sonraki Haber Kadınlar Günü'nü kutladılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?