ANA SAYFA > GÜNDEM > Acil Serviste kaybolan kadın 20 gündür kayıp!..

Acil Serviste kaybolan kadın 20 gündür kayıp!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Acil Serviste kaybolan kadın 20 gündür kayıp!..

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin acil servisinden habersizce çıkarak kaybolan Ayşe Bilir, 20 gündür bulunamadı.

Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki evinde, 13 Kasım 2014 tarihinde kriz geçiren 70 yaşındaki Bilir, 112 Acil Sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Yakınları da çok kısa bir süre sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Bu arada nabız, tansiyon ve ateşi ölçülen Bilir, kimseye farkettirmeden, Yalınayak acil servisten çıkıp kayıplara karıştı. Eşinin bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirten Remzi Bilir, sağlık görevlileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bilir'in hastaneye cankurtaranla götürülmesi, bir süre sonra da koşarak çıkıp kaçması, güvenlik kameralarına yansıdı.
Ayşe Bilir’i bulmak için İzmir polisi, özel bir ekip kurarak çalışma başlattı. Son görüldüğü noktaları tek tek inceliyor, ihbarları titizlikle değerlendiriyorlar. Bulmak için ilan bastırdıklarını belirten eşi, ''Menemen ile Aliağa arasına, arkadaşlarımızın da yardımıyla eşimin fotoğrafını yapıştırdık. Sağ salim bulabiliriz inşallah. Görenlerin duyarlı davranmasını istiyorum.'' dedi.
Annesinin hâlâ bulunamamasını anlayamadığını belirten kızı ise, “Şu an Aliağa’ya gidiyoruz. Şakran tarafına annemin fotoğraflarını ve afiş yapıştıracağız. En son Menemen çıkışında, Buruncuk’a varmadan yol üzerinde görülmüş. Kamera kayıtları da var” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Kahe ve Onur, Cemil Akyüz Ortaokulu'ndaydı...
Sonraki Haber Evinde ölü bulunan emekli polisin boynu kırılmış!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?