ANA SAYFA > SPOR > Acar: Yaptığım desteğin altında başka bir şey olduğunu kanıtlayan olursa servetimi veririm

Acar: Yaptığım desteğin altında başka bir şey olduğunu kanıtlayan olursa servetimi veririm

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Acar: Yaptığım desteğin altında başka bir şey olduğunu kanıtlayan olursa servetimi veririm

Karşıyaka’nın sezon sonuna kadar 41 milyon liralık borcunu kapatacağını müjdeleyen Erdal Acar, “Tek düşüncemiz Süper Lig hasretimizi bitirmek. Seneye de Avrupa Kupaları’na katılıp, Karşıyaka’nın ismini dünyaya duyuracağız” dedi.

Neden İzmir’e geldiğini açıklayan Acar, KSK’ye niye 13.5 milyon lira verdiğini anlattı. KSK’nin sezon sonuna kadar 41 milyon lira olan borcunun sıfırlanacağının müjdesini veren Acar, “Bu sezon hedefimiz Süper Lig, sonraki sezon ise UEFA” dedi. Öte yandan Acar, İzmir’de yatırım yapıp yapmayacağına dair bilgiler de verdi. Spor ve magazin basının yakından takip iş adamı Erdal Acar’ın Egeli Sabah’a özel verdiği röportajın son bölümünde belki de en çok merak edilen sorular yanıt buldu. Karşıyaka ile ilk temasını anlatarak başlayan Acar, “İzmir’e ve Karşıyaka’ya sürekli gelirim. Çok sevdiğim bir yer. 19 senedir Karşıyaka, Süper Lig hasreti çekiyor. Bir şey yapma ihtiyacı duydum. Eski Başkan Fatih Diniz ile görüştüm. Sponsor olarak değil, hiçbir menfaatim olmadan destek olmak istedim. Kendisi aday olmayacağını söyledi. Sonra kongre kararı alındı. Kim başkan olursa destek vereceğim dedim. Ali Erten Başkan seçildi. Kulübün transfer yasağını kaldırdık sonra da Pınar KSK ile kupa kazandık. Ne ben ne de ailem hiçbir devlet ihalesi almadık, almayacağız da. Her gün başka başka hayali projelerim yazılıp çizildi. Tek projem var, o da Süper Lig. Destek veriyorum, sebebi de KSK’yi çok sevmem. Bu yaptığım desteğin altında başka bir şey olduğunu kanıtlayan olursa servetimi veririm” diye konuştu. Yaklaşık 2 ayda kulübe 13.5 milyon lira maddi destek veren Acar, KSK’nin 41 milyon liralık borcunu sezon sonuna kadar kapatacağının müjdesini verdi. Hedefinin bu sezon Süper Lig olduğunu vurgulayan Acar, “Sezon sonuna kadar borç falan kalmayacak. Süper Lig’e çıktıktan sonra da kalıcı olup diğer sene UEFA’ya gitme hedefimiz var. KSK, kurumsallaşacak. Profesyonel ekip gelecek. Kulübün ürünlerini satan store mağazalar büyüyecek” dedi. Taraftarlara sürprizleri olacağını söyleyen Acar, “KSK’nin tüm maçlarına gelip tribünden bağıracağım. Bostanlı’da yaşayacağım. Acar Ailesi olarak KSK’ye desteğimiz ölene kadar devam edecek. Ayrıca Fikret Başkan ile görüşeceğim. Beşiktaş’ın uygun zamanı varsa İzmir’de hazırlık maçı organize edeceğiz” dedi.

YATIRIMIN ÖNÜNÜ TIKIYORLAR
Karşılıksız olarak 13,5 milyon liralık destekte bulunmasının arkasında hep bir çıkar gözetildiğini söyleyen Acar, sözlerini şöyle bitirdi; “Benim Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na hazırlandığımı ve aday olacağımı yazanlar bile oldu. Böyle bir şey yok. Ben arsa alırım inşaat yaparım, çevrem var satarım. Şimdiki hükümet ile ilgili olarak beni sanki onlar İzmir’e göndermiş gibi bir ortam oluşturdular. Böyle bir şey söz konusu değil. Eğer herkes destek verirse İzmir’de 300 milyon dolarlık bir yatırım yaparım. bir çok kentte yatarım yaptım. Ülkemizin İzmir’in kazanmasını çok isterim. Ama sırf bu insanların yüzünden İzmir’de iş yapmak istemiyorum. Yatırımın önünü tıkıyorlar.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka benci çok mutlu...
Sonraki Haber Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’ın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?