ANA SAYFA > İZMİR > 85. İzmir Enternasyonel Fuarı, Milli Piyango biletlerinde

85. İzmir Enternasyonel Fuarı, Milli Piyango biletlerinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
85. İzmir Enternasyonel Fuarı, Milli Piyango biletlerinde

Türkiye’nin ilk ve tek genel ticaret fuarı; İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında Kültürpark’ta kapılarını seksen beşinci kez tüm dünyaya açacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ işbirliğiyle düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı 85. yılını kutlayacak. Bu kapsamda 19 Ağustos 2016 Cuma günü "85. İzmir Enternasyonal Fuarı Milli Piyango Fuar Çekilişi" düzenlenecek. 9 Ağustos 2016 tarihi itibarı ile piyasaya sürülecek olan Milli Piyango biletlerinin üzerinde 85. İzmir Enternasyonal Fuarı kompozisyonu yer alacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı; ticari boyutunun yanı sıra, önceki senelerde olduğu gibi kültür, sanat ve eğlence boyutuyla da öne çıkacak. Fuar süresince her akşam, Kültürpark’ın birçok noktasında, farklı kesimlere hitap edecek çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Her yıl başka bir temayla düzenlenen, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ana teması bu yıl "inovasyon" olarak belirlendi. İnovasyon temasını bundan sonraki yıllarda da sürdürecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı bir gençlik şölenine dönüşecek; yenilikçi ve modern şehir İzmir; fuarıyla, kent yaşamıyla, kültürüyle inovatif ruhu yaşatmaya devam edecek. Yerli - yabancı inovatörlerle; akademisyenlerin ve özel sektör temsilcilerinin buluşabileceği yeni bir platform olan İzmir Enternasyonal Fuarı; inovasyon ateşini İzmir’de yakacak, geleceğin teknolojisini ziyaretçilerine sunacak. İnovasyon temasını Milli Piyango biletlerinin üzerine de taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı özel çekiliş biletleri ile Türkiye’nin fuarına tüm Türkiye davet edilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Sertel:''Üniversitelere kilit vurulmasın devlete devredilsin''
Sonraki Haber İzmir Metro ve İZBAN’daki bayan makinist sayısı artıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?