ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 8 Mart'ta Karşıyaka'da kadın dayanışması...

8 Mart'ta Karşıyaka'da kadın dayanışması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
8 Mart'ta Karşıyaka'da kadın dayanışması...

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Dernek , kadın ressamların katılımı ile  ülkemiz gündeminden düşmeyen şiddete maruz kalan kadınlar yararına sergi açacak. Karşıyaka Mavişehir Ege Park MyMaya’nın destekleri ile açılacak serginin geliri şiddet gören kadınlara verilecek.

Kocaeli Sanat Evi Derneği’nin katkıları ile Kocaelili ve İzmirli 14 kadın ressamın katılacağı sergi 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 18.00’de açılacak. Sergiye  kadın ressamların gönüllü destek olduğunu belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Fatma Elvin Öztürk “  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların anlamlı dayanışmasını gerçekleştiriyoruz. Şiddete maruz kalıp evini terk etmek zorunda kalan kadınların yeni hayata atılmalarına destek olmak istiyoruz. Bu sosyal projede sanatçı duyarlılığını yansıtacağız.  Aynı duyarlılığı gösteren  tüm duyarlı İzmirlileri açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Fatma Elvin Öztürk ile Nalan Kumlalı Atakan’ın art direktörlüğünde gerçekleşecek sergi, bir hafta süreyle açık kalacak. Sergiye destek olan ressamlar:  Aslınur Sertkan, Ayşe Aga, Ayşe Nezehat Ayhan, Belgin Akın, Emel Erkan, Hande Akalın, Derya Sencer Akdeniz, Leyla  Kaya, Münevver Özcan, Sibel Çelikel Yiğiter, Yurdanur Demiryol, Melek Altar, Özlen Sertbaş, Çiğdem Saç.

Serginin adı: Kadına Saygı Karma Resim Sergisi

Tarih: 7 Mart 2015 Cumartesi, Saat 18.00’de açılacak, 12 Mart’a kadar açık kalacak

Yer: Karşıyaka  Mavişehir EGE Park AVM  2. Kat MyMaya

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Fenerbahçe maçını unutmalıyız
Sonraki Haber İFK'lı mezunlar Kuşadası'nda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?