ANA SAYFA > İZMİR > 7. Alaçatı Ot Festivali'nin tarihi belli oldu

7. Alaçatı Ot Festivali'nin tarihi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
7. Alaçatı Ot Festivali'nin tarihi belli oldu

7. Alaçatı Ot Festivali'nin 7-10 Nisan tarihlerinde yapılacağını açıklayan Başkan Dalgıç, "Herkesi, 'O an Alaçatı'daydım' diyebilmek için festivali paylaşmaya çağırıyorum" dedi

Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği Otların Rüzgarlı Öyküsü: 7'nci Alaçatı Ot Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin en prestijli festivallerinden olan, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe, birçok tur şirketinin yurtiçi ve yurtdışından tur düzenlediğini kaydeden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, festivalin bu yıl 7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini kaydetti. Dolu dolu bir festival planladıklarını ifade eden Dalgıç, "Hem yöre halkı hem de ziyaretçiler için unutulmaz bir festival olacak" dedi.

Alaçatı'yla tanışmak için...

Alaçatı Ot Festivali'nin bölgenin doğallığını ve kültürünü yansıtan bir festival olduğunu vurgulayan Başkan Muhittin Dalgıç, etkinliğin amacının Alaçatı'nın vazgeçilmezlerinden olan ot kokulu dar sokaklarını bu günlere taşımak ve o sokaklarda yaşanmış kültürü gelecek nesillere aktarmak olduğunu ifade etti. Başkan Dalgıç, "Ot Festivali ile Alaçatı'nın korunmuş doğası ve eşsiz tarihi dokusunu, gelenek ve göreneklerimizdeki sıcaklık ve samimiyetle harmanlayarak yerli ve yabancı konuklarımızla tanıştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Şimdiden yerinizi ayırın

Yoğun ilgi gören festival nedeniyle geçtiğimiz yıllarda bölgedeki otellerin neredeyse tamamının dolduğunu hatırlatan Başkan Dalgıç, ziyaretçilere erken rezervasyon çağrısında bulundu. Bu yıl gerçekleşecek festivale yerli ve yabancı birçok konuk katılacağını vurgulayan Dalgıç, "Alaçatı'nın dar sokaklarında dolaşırken, güler yüzlü, güzel insanlarla bu güzellikleri paylaşmak, tanımadığınız insanlarla sohbet edip, ağız dolusu kahkahalar atmak 'O an Alaçatı'daydım' diyebilmek için herkesi bu festivali paylaşmaya çağırıyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kapatılan Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne yürütmeyi durdurma kararı
Sonraki Haber İzmir'e Noel Pazarı kuruldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?