ANA SAYFA > İZMİR > 6.Kadın Festivali büyük ilgi gördü

6.Kadın Festivali büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
6.Kadın Festivali büyük ilgi gördü

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirdiği 6. Kadın Festivali, büyük ilgi gördü.

4 gün süren festival kapsamında Kültürpark Atlas Pavyonu’nda düzenlenen Kadın Emeği Fuarı’nı ziyaret edenler arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da vardı. Stant açan kadınlarla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Kocaoğlu, festival kapsamında konser veren ve kadınlardan oluşan Mora Çalar müzik grubunun şarkılarına da eşlik etti.

Mert Fırat izdihamı
Türkegül Kocaoğlu daha sonra,  yine festival kapsamında İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde sahnelenen Mert Fırat, Aslı Tandoğan ve Volkan Yosunlu’nun rol aldığı “Bütün Çılgınlar Sever Beni” isimli tiyatro oyununu izledi. Dr. Kocaoğlu, özellikle Mert Fırat hayranlarının İsmet İnönü Sanat Merkezi’ni tıklım tıklım doldurduğu oyun sonunda sahneye çıkarak genç oyuncuları tek tek kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılmaz Durmaz Yazıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın köylerine 2 bin adet meyve fidanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?