ANA SAYFA > SPOR > 66 bin kişilik Atatürk Stadı'ndaki derbiyi 952 biletli seyirci izledi...

66 bin kişilik Atatürk Stadı'ndaki derbiyi 952 biletli seyirci izledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
66 bin kişilik Atatürk Stadı'ndaki derbiyi 952 biletli seyirci izledi...

Atatürk Stadı'nda oynanan ve iki takım için de hayati önem taşıyan "derbi maçı"na bilet fiyatı 10 TL. olmasına karşın 2 takım taraftarı da ilgi göstermedi...

Karşıyaka-Bucaspor derbisine ev sahipliği yapan Karşıyaka Spor Kulübü'nün taraftarları kapalı tribüne, Bucaspor taraftarları da açık tribüne alındı. Ne varki, ne kapalı, ne de açık tribünde beklenen, arzulanan seyirci yoktu.  Resmi rakamlara göre 952 seyirci vardı ancak, Ev sahibi takımı destekleyen 800 cıvarında Karşıyakalı taraftar gözlenirken, açık tribünde yer alan Bucaspor da bin kişiyi geçemedi.
Az sayıdaki taraftar grubu arasında kısa süreli de olsa küfürleşmeler yaşandı.
Karşıyaka yönetimi, TFF'ye gönderme yaparak, "bizi böldüler" dedi. Taraftarların, Bucaspor derbisinin Pınar Karşıyaka-Türk Telekom basketbol maçıyla aynı saatte başlamasının büyük rol oynadığını iddia ederek, büyük tepki gösterdi. Yönetim gibi taraftar da sanal ortamdan TFF'yi topa tutarak "Futbol ve basketbol maçlarımız İzmir'de aynı gün aynı saatte oynanır mı? Bu program kasıtlı mı yapılıyor?" diyerek isyan ettiler.
Ancak Karşıyaka Spor Salonu'ndaki Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçında da beklenen seyirci yoktu ve tribünler orada da dolmadı...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte Ak Parti Karşıyaka İlçe Yönetimi...
Sonraki Haber Kursiyerler "Karşıyaka filmi"ni çekecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?