ANA SAYFA > GÜNDEM > 65 yaş üstü vatandaşlarımıza pide, gazete, iftar yemeği...

65 yaş üstü vatandaşlarımıza pide, gazete, iftar yemeği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
65 yaş üstü vatandaşlarımıza pide, gazete, iftar yemeği...

Karşıyaka Kaymakamlığı başkanlığında oluşturulan ve Korona Virüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka İlçesinde başarılı işlere imza atan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ile “Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu” saha çalışmalarına devam ediyor.

7/24 saha çalışmalarında başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Türk Kızılay Karşıyaka Şube ekipleri bugün de bağışçılarından Kareksan'ın pidelerinin yanı sıra Karşıyaka'nın tek gazetesi Karşıyaka Haber Gazetesi'ni de dağıttı.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “ihtiyaç sahiplerimizin pide dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bugün sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın Karşıyaka’dan haberleri olsun diyerek ilçemizin basılan tek gazetesi olan Karşıyaka Haber Gazetesi’ni dağıttık. Bu konuda bize destek olan gazete yetkililerine çok teşekkür ederiz. İstediğimiz miktarda gazeteyi ücretsiz olarak dağıtılmak üzere verdiler” dedi.
Karadeniz şöyle devam etti:
“Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube başkanlığı olarak mübarek ramazan ayinin başlamasıyla ve dört günlük sokağa çıkma kapsamı dahilinde ilçemizde yaşayan ve sokağa çıkamayan 65 yaş üstü kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımıza sürekli bağışçımız olan Kareksan AŞ’nin destekleriyle toplam 4000 adet Ramazan pidesi, Türk Kızılay olarak 653 adet iftar yemeği ve bugün evlerinde sıkılmamaları için Karşıyaka Haber Gazetesi’nin dağıtımını gerçekleştirdik. Ayrıca Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu içinde kentin dört bir yanında olup oruçlu olan ihtiyaç sahibi ve oruç tutan vatandaşlarımızla  Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün görevli polis memurlarına iftar yemeklerini teslim ettik. Çalışmalarımıza Ramazan ayı boyunca aynı titizlikle devam edeceğiz.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Rehavete kapılmak için çok erken!
Sonraki Haber Tartışmalı arsaya bir açıklama da Ankara'dan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?