ANA SAYFA > GÜNDEM > 65 Yaş Kartı için internetten başvuru yapılacak

65 Yaş Kartı için internetten başvuru yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
65 Yaş Kartı için internetten başvuru yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Genel Müdürlüğü, 65 yaş ve üstü vatandaşların, elektronik kart başvurularını sıra beklemeye gerek kalmadan "www.eshot.gov.tr" internet sitesinden de yapabileceğini duyurdu.

Şehiriçi toplu taşıma hizmetlerinden nüfus cüzdanları ile ücretsiz faydalanan 65 yaş ve üstü vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek ücretsiz elektronik kartın başvuruları başlandı. Eshot, başvuru merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğa karşı aynı işlemin kurumun internet sitesinden de yapılabileceğini açıkladı. Başvuruların herhangi bir tarihle kısıtlı olmadığını hatırlatan yetkililer, 65 yaş ve üstü vatandaşların kart başvurularının internet sitesinden kolaylıkla yapılabileceğini dile getirdi. Elektronik kart başvuruları, internetin yanısıra Konak Çok Katlı Otopark altı, Üçkuyular Aktarma Merkezi, Karşıyaka Vapur İskelesi ve Bornova Aktarma Merkezi'nde yapılıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü değişti
Sonraki Haber Pınar KSK: Mutlu Demir’i hedef göstermek kabul edilemez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?