ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 60 yıl sonra koroda buluştular...

60 yıl sonra koroda buluştular...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
60 yıl sonra koroda buluştular...

Soma'da aynı mahallede adeta birlikte büyüyen çocukluk arkadaşları 60 yıl sonra Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korosunda buluştu…

Karşıyaka Sanat Derneği Genel Koordinatörü Mustafa Orta yıllar sonra Karşıyaka'da karşılaştığı ilkokul öğretmeni Türkan Tuncay'la hasret giderdi. Orta, müzikle ilgilenen öğretmenine Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarından söz etti ve "Hocam isterseniz siz de korularımıza, birine veya ikisine katılın. Sizin için de değişik bir ortam olur. Hem müziği de çok seviyorsunuz" dedi.
Türkan Öğretmen "tamam gelirim. Çalıştığınız yerin adresini ver" dedi. 
Karşıyaka Sanat Derneği korolarının çalıştığı Karşıyaka Tarihi İstasyon arkasındaki Sen de Gel Kültür Kafeye koro çalışması için gelen Türkan Tuncay'ı Mustafa Orta koroda şarkı söyleyenlerle tanıştırırken, Türkan Tuncay ile korodakilerin "anne" dediği Gülser Gür birbirlerine dikkatlice bakmaya başladıktan sonra da "Aaaaa...Sen misin?" diyerek sarıldılar.
Korodakilerin şaşkın bakışları arasında 60 yıl sonra  yeniden buluştuklarını ve aynı mahallede büyüdüklerini belirten çocukluk arkadaşları Türkan Tuncay ile Gülser Gür yan yana oturarak şarkı söylemenin keyfine vardılar...
www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni açılan poliklinik sorumluları Kaymakamı ziyaret etti
Sonraki Haber Muhtar adayı Hanım kız: Daha güzel Atakent için el ele...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?