ANA SAYFA > GÜNDEM > 6 yıllık sevgilisini vurdu...

6 yıllık sevgilisini vurdu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
6 yıllık sevgilisini vurdu...

Fırıncılık yapan Hakkı K, 6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen muhasebecisi Narin D'yi "Havada kan kokusu var" diyerek kurşun yağmuruna tuttu. Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde 8 Şubat'ta meydana gelen olay, 112 acil yardım ve 155 polis imdat hattına yapılan 35 DNR 21 plakalı araç içinde bir kadının yaralandığı ihbarıyla ortaya çıktı.

Olay yerine gelen ekipler, otomobilin içindeki Nadir D'nin sağ ve sol baldır, karın bölgesi ve sağ bileğinden silahla yaralandığını belirledi. Aracın şoför koltuğu üzerinde kan lekesi ve kırık bira şişesi ile araç içinde ve çevresinde çok sayıda 7.65 mm çapında boş kovan tespit edildi. Silahla dört yerinden ağır şekilde yaralanan Nadir D. hastanedeki ifadesinde muhasebeci olarak çalıştığını, saat 19.15 sıralarında fırının sahibi Hakkı K. ile buluştuklarını, kendisine ait araca binip Karagöl yoluna çıkıp araç içerisinde alkol aldıklarını, bir süre sonra tartıştıklarını ve sonra işyerine uğradıklarını söyledi.

Hakkı K'nin iş yerinden ne olduğunu bilmediği bir şey aldığını, sonra tekrar araç içinde tartıştıklarını ve kendisine yumruk attığını öne süren Narin D, ardından Hakkı K'nin silahını çekip bacaklarına doğru ateş ettiğini iddia etti. Nadir D, olaydan birkaç gün önce H.K'nin kendisini "Havada kan kokusu var" diyerek tehdit ettiğini de belirterek şikayetçi oldu.

Soruşturma başlatan polis, silah sesinin ardından araçtan siyah montlu bir erkeğin indiğini ve Örnekköy'e doğru koşarak kaçtığını tespit etti. Bu sırada 112 Acil Servisi arayan bir kişinin de "Bir kadını vurdum hemen ambulans gönderin" diyerek telefonu kapattığı ortaya çıktı. Aranan zanlı Hakkı K. Örnekköy Polis Merkezi'ne silahla birlikte gelerek teslim oldu.

İfadesi alınan Hakkı K. 6 yıldır birlikte olduğu N.D'den 1.5 yıl önce ayrılmak istediğini, ancak "Sana ağır bedel ödeteceğim" diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Narin D'nin daha önce intihara kalkıştığını, olay günü de onun ısrarıyla buluştuklarını belirten Hakkı K, araç içinde tartıştıkları sırada Narin D'nin "6 yılımı çaldın, bedelini ağır ödeteceğim" diyerek kendisine bir el ateş ettiğini, elinden almaya çalıştığı tabancanın bir el daha ateş aldığını, sonunda tabancayı alıp dışarı çıktığını ve yardım istemek için havaya 3 el ateş ettiğini ileri sürdü. Ruhsatsız tabancayı Suriyeli birinden aldığını ileri süren Hakkı K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Delican: Bu filmi görmüştük
Sonraki Haber İzmirli 365 kadın ''Hayır'' yazdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?