ANA SAYFA > GÜNDEM > 55 metre yükseklikte yemek...

55 metre yükseklikte yemek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
55 metre yükseklikte yemek...

Karşıyaka'da lezzet tutkunları, vinçle 55 metre yüksekliğe çıkarak yemek yedi.

MaviBahçe ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Gökyüzünde Yemek' etkinliği herkesin ilgisini çekti. İzmir Gurme Guide'ın katkılarıyla düzenlenen organizasyonuyla bir araya gelen 100'ün üzerinde lezzet ve yemek tutkunları, kemerlerini bağlayıp özel bir vinçle 55 metre yükseliğe çıktı.

Bu organizasyon için özel bir de masa hazırlanırken, lezzet tutkunları, 55 metre yüksekliğe ulaşarak burada yemek yedi. İzmir Gurme Guide Yazarı Ahmet Güzelyağdöken'in hazırladığı yemekleri tadan misafirler, yaklaşık bir saat havada kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde yere indi.

55 metre yükseklikte, bir otelin basın danışmanı Burcu Şakar'ın da doğum günü kutlandı. Gazeteci arkadaşları Şakar'a 55 metrede sürpriz yaparak, pastalı doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Şakar, gökyüzünde yapılan doğum günüyle farklı bir heyecan yaşadı.

MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren, Belçika ülkesine ait bir organizasyon olan etkinliğin İstanbul'dan sonra ikinci kez İzmir'de düzenlendiğini belirterek, "Etkinliğe katılanlar, güzel İzmirimizin manzarası eşliğinde, bu gün bizlerle beraber olan Hayal Kahvesi ve Fratelli la Bufala nın değerli şeflerinin yemeklerini tatma fırsatını yakaladılar. MaviBahçe'nin içerisinde İzmir var, kültür var, sanat var, lezzetler var. Bu lezzetleri taçlandırmak amacıyla böyle bir organizasyon yapmak istedik" diye konuştu.

İzmir Gurme Guide Yazarı da, 55 metre yükseklikte yemek hazırlamanın ve paylaşmanın kendisi için de farklı bir deneyim olduğunu söyledi. Güzelyağdöken, gökyüzündeki yemeğin menüsünün İzmir mutfağı ağırlıklı olduğunu ifade etti. Menüde İzmir Tulumu, yeşil kabak, zeytinyağlıların yer aldığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da hırsızlık yapan iki kişi tutuklandı
Sonraki Haber Bu ''robot''hayat kurtaracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?