ANA SAYFA > EĞİTİM > 50 çocuk sualtı dünyası ile tanışacak

50 çocuk sualtı dünyası ile tanışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
50 çocuk sualtı dünyası ile tanışacak

Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu ve Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin “Sualtında Bir Çocuk” isimli sosyal projesi Ege Üniversitesi’nin 60.yıl etkinlikleri kapsamında, 1 Mayıs 2015 tarihinde saat 10:00-12:00 arasında Atatürk Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

Etkinlik ile  10 -18 yaş arası çocuklara tüplü dalış deneyimi kazandırmayı ve sualtı dünyası ile ilgili bilgi vererek hayal güçlerini genişletme, farkındalık yaratma amaçlanıyor.

Sosyal Hizmetler, Çocuk Esirgeme Kurumu, Sokak Çocukları Derneği, Anne Çocuk Eğitim Vakfı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin destekledikleri etkinlikle 50 çocuğun faydalanması planlanıyor.

Katılımcı çocuklarla ilgili sağlık raporları temin edilecek.  Etkinlik, dalış eğitmeni öğretim elemanları ve aday dalgıç belgeli öğrenciler tarafından yürütülecek. Gerekli tüm ekipmanlar Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu  tarafından karşılanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ilk dördü garantiledi
Sonraki Haber İFK Hentbolde yenilgisiz Türkiye Şampiyonu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?