ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri sona erdi

5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri sona erdi

Karşıyaka Belediyesi ile Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen ‘5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri’ profesyonel ve amatör sanatçıları bir araya getirdi. Kent, 6 gün boyunca birbirinden renkli sergi, söyleşi ve sunumlara ev sahipliği yaptı.

Kültür ve sanatın her alanında fark yaratan etkinlikler gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, fotoğraf dünyasını bir kez daha Karşıyaka’da buluşturdu. Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) işbirliğiyle düzenlenen “5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri”, 8-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Organizasyona Türk fotoğrafçı ve akademisyenlerin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan, İran, Yunanistan ve Hırvatistan’dan da fotoğraf sanatçıları katıldı.

Karşıyaka İskele’de, EFSA üyelerinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında açtığı “Karşıyaka ve İzmir’de Atatürk’ün İzi” başlıklı sergi ve serbest konulu karma sergi ile başlayan Fotoğraf Günleri kapsamında onlarca etkinliğe imza atıldı. Profesyonel ve amatör sanatçılar, 10 Kasım’da da Atatürk’ü anma törenlerini ve Karşıyaka’yı fotoğrafladı. Ayrıca organizasyon kapsamında; ‘Tarihsel Süreçte Atatürk ve Fotoğraf’, ‘Sanat ve Sansür’ başlıklı söyleşiler yapıldı. Fotoğraf sunumları gerçekleştirildi. Konuklar için Karşıyaka ve İzmir gezileri de düzenlendi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Fotoğrafa gönül veren amatör ve profesyonel sanatçıları bir kez daha Karşıyakamızda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. EFSA işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Fotoğraf Günleri, bu yıl Atatürk konsepti ile daha da özel bir anlam taşıdı. Fotoğraf sanatını desteklemek, özendirmek ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) Başkanı Ahmet İmançer de organizasyona ve fotoğraf sanatına katkılarından dolayı, Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekonomide kara delik!
Sonraki Haber Yönetmenler oyuncu olup sahneye çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?