ANA SAYFA > İZMİR > 420 Federasyon Kupası Çeşme Yelken’in

420 Federasyon Kupası Çeşme Yelken’in

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
420 Federasyon Kupası Çeşme Yelken’in

Çeşme Yelken Kulübü’nün sporcuları Bodrum’da 6 gün boyunca süren 420-470 Federasyon Kupası’nda 420 branşında şampiyon oldu.

Bitez’de düzenlenen Federasyon Kupası’na aralarında Galatasaray, Fenerbahçe, Gökova, İstanbul Yelken ve Çeşme Yelken’in bulunduğu 5 kulüp 7 tekneyle katıldı.  Oldukça çekişmeli geçen 9 yarış sonunda Çeşme Yelken Kulübü genel ve gençler klasmanında 1’inci ve 2’nci olurken kızlar kategorisinde ise 1’nci oldu.

Hiçbir başarı tesadüf değil

Yönetim olarak dereceye giren Leyla Şenocak, Aylin Tezol, Doruk Taneli ve Bora Kütük’ü tebrik ettiklerini belirten Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, yelken sporunun tüm branşlarında başarılı olmak için desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Önce İzmir ve sonrasında Türkiye’de marka haline gelen Çeşme Yelken Kulübü’nün geçmişinde başarılı sporcular yetiştirme geleneğinin bulunduğunu ifade eden Akdurak, “Bugüne kadar pek çok başarılı sporcuya ev sahipliği yapan kulübümüz geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Yetenekli gençlerimiz oluşturduğumuz profesyonel kadromuzla çalışma fırsatı buluyor. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını biliyor ve bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılan Robot Projesi KALDER’de birinci oldu
Sonraki Haber Açık Su Yüzme Şampiyonası Foça'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?