ANA SAYFA > GÜNDEM > 40 yaşındaki kadın ölü bulundu...

40 yaşındaki kadın ölü bulundu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
40 yaşındaki kadın ölü bulundu...

Karşıyaka'da 40 yaşındaki bir kadın evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 40 yaşındaki Gökşah Şeylan dayısı ile birlikte yaşadığı evde ölü bulundu. Olay, Bahariye Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan bir apartmanın 2'inci katında meydana geldi. Dün öğlen saat 12.00 sıralarında alışveriş için evden çıkan Şeylan'ın dayısı, akşam saatlerinde eve döndüğünde yeğenini yerde çıplak ve hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Durumun polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Şeylan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle hayatını kaybeden Şeylan'ın kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Ankara'da berabere kaldı
Sonraki Haber Songül Yarbay’ın adı Karşıyaka’da parka verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?