ANA SAYFA > ÇEVRE > 4 köpek yeni yuvasına kavuştu

4 köpek yeni yuvasına kavuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
4 köpek yeni yuvasına kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlediği sahiplendirme etkinliği ile geçici köpek bakım evlerinde tedavisi tamamlanan 4 köpeği yeni bir yuvaya kavuşturdu.

Hayvanseverleri ilgi ve yuva bekleyen hayvanlarla bir araya getiren programda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan “yuvaarayanpatiler.izmir.bel.tr” sahiplendirme sitesinin tanıtımı da gerçekleştirildi. HAYTAP – Hayvan Hakları Federasyonu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin de katıldığı etkinlik süresince, Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan hizmetler ile genel bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca halka açık yerlerde, parklarda köpek gezdirme esnasında çevreye verilen zararların önlenmesi için yapılması gerekenler anlatıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından parklara yerleştirilen atık poşetleri hakkında broşürlü tanıtım da yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu’ndan İZBAN çıkışı
Sonraki Haber Salih Esen’den gençlere öğütler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?