ANA SAYFA > SPOR > 3'te 3 yapan Kaf Kaf'ta keyifler yerinde

3'te 3 yapan Kaf Kaf'ta keyifler yerinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3'te 3 yapan Kaf Kaf'ta keyifler yerinde

Ptt 1'inci Lig'de 5-2'lik Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile patlama yapan Karşıyaka, birçok ilki de başardı.

Rakibini 2007-08 sezonundan sonra ilk kez mağlup ederek şanssızlığını kıran Karşıyaka, 5 yıl sonra ilk kez ligde 5 gol birden attı. Kaarşıyaka son olarak 2009-10 sezonunda, 5 Ekim 2009'da Dardanelspor'u deplasmanda 5-1 yendi. Bu sezon iç saha maçlarını oynadığı Buca Arena'da galibiyetle tanışan Karşıyaka'da haftalarca şans bulamayan Ramazan ile Yenal, suskun silahlar Juninho ve Ofoedu'da bu sezon ligde ilk kez golle tanıştı.

Cezası nedeniyle sahaya inemeyen, goller sonrası sevincini maçı izlediği locadan futbolcularıyla paylaşan teknik direktör Yusuf Şimşek, şunları söyledi:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor randevusu bizim için dönüm maçıydı. Hem futbolcularım hem de biz çok gerilmiştik. Lig arasında futbolcularım çok iyi çalıştı, maça hırsla başladılar. Hepsinin ayaklarına sağlık. Bu galibibiyete zok ihtiyacımız vardı. Resmen patlama yaptık ama artık yarış yeni başlıyor. Henüz 8 puandayız. Galibiyetleri seri hale getirerek ilk 6 sıra içerisine girmek, burada kalıcı olmak istiyoruz."

Karşıyakalı Ofoedu'nun Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sınavı öncesi teknik direktör Yusuf Şimşek'e 2 gol atma sözü verdiği öğrenildi. Şimşek, 90 dakika sonrası oyuncusunu yanına çağırarak esprili bir dille takıldı. Ofoedu da, "Tek gol attım ama 2 asist yaptım. Sözümü tuttum" diyerek yanıt verdi. Şanlıurfaspor maçından sonra başı yine aynı yerden yarıldığı için 90 dakikayı bandajla tamamlayan Ofoedu'nun Manisaspor deplasmanına yetişeceği bildirildi.

Karşıyaka camiası, 3 kulvardaki galibiyetle uzun süre sonra pazartesi sendromu yaşamadı. Pınar Karşıyaka Banvit'ten sonra Eskişehir Basket'i de yenerek ikinci haftayı lider tamamladı. Kadın voleybolcular, Antalya Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından evinde Balıkesir büyükşehir Belediyesporada puan vermedi. Futbol takımının da 3 haftalık galibiyet hasretine yıllardır bileğini bükemediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında farklı galibiyetle son vermesi camiaya bayram sevinci yaşattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Opera Sahnesi'nde yeni sezon başlıyor
Sonraki Haber AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait İzmir Park’ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?