ANA SAYFA > İZMİR > 30 yıl sonra kep giydiler

30 yıl sonra kep giydiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
30 yıl sonra kep giydiler

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği bir ilke imza atarak 1985 yılı mezunlarını 30 yıl sonra bir araya getirdi, kep töreni gerçekleştirdi.

Kuşadası Sealight Resort Hotelde gerçekleşen buluşmaya Türkiye'nin dört bir yanından mezun katıldı. Dernek Başkanı Murat Saraç'ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede 1985 mezunu Gazeteci Fatih Portakal'a  2015 Başarı Ödülleri kapsamında "Yılın Gazetecisi Ödülü" verildi. Ödülünü Lise öğretmenlerinin elinden alan Portakal, İzmir Atatürk Lisesi’nin Türkiye'de çok haklı bir yere sahip olduğunu belirterek, mezuniyet yüzüğünü gururla taşıdığını anlattı. Verilen ödül nedeniyle de büyük onur duyduğunu, bu ödüle layık olabilmek için daha çok çalışacağını söyledi ve teşekkür etti.

Ödül töreninin hemen ardından düzenlenen kep töreni ile de 85 mezunları gençlik günlerine dönerek cüppe giydi, okul marşı eşliğinde kep fırlattı.

Son derece renkli görüntülerin yaşandığı gecede sahne alan ünlü sanatçı Cenk Bosnalı ise tüm mezunları coşturdu. Yıllar sonra buluşmanın heyecanı ve mutluluğu ile eğlenen mezunlar bir sonraki yıl buluşmak için sözleşti.

Dernek Başkanı, 85 Mezunu Murat Saraç  ise "Türkiye'nin dört bir yanından pek çok arkadaşımız yıllar sonra birlikte olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde bir araya geldi, eski günleri andı. 30 yıl önce gerçekleştiremediğimiz kep töreni heyecanını çocuklarımız ve ailelerimizin huzurunda yaşadık. Bizi bugün buraya toplayan hiçbir çıkar ilişkisine dayanmayan sevgi ve dayanışmamızdır. Okulumuzun ve öğretmenlerimizin bize kazandırdığı bu dostluk bağıyla nice yılları birlikte kutlamayı ve okulumuzun haklı adını yaşatmayı amaçlıyoruz. Okul marşımızda olduğu gibi ebediyen var olsun İzmir Atatürk Lisesi" diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanju Okan yat yarışları tamamlandı
Sonraki Haber Çıray: Türkiye tek adam zihniyetiyle yönetilemez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?