ANA SAYFA > GÜNDEM > 30 okul bakım ve onarım çalışmalarını tamamlandı

30 okul bakım ve onarım çalışmalarını tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
30 okul bakım ve onarım çalışmalarını tamamlandı

Yeni Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için yaz başında seferberlik başlatan Karşıyaka Belediyesi, 30 okuldaki bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

8 okula sıra, masa ve sandalye desteği sağlandı. Yaklaşık 1 milyon 800 bin liraya mal olan çalışmalar, hem öğrencilerin hem de velilerin yüzünü güldürdü.

Yaz ayları boyunca ilçe genelindeki 30 okulda bakım, onarım ve yenileme çalışması yürüten Karşıyaka Belediyesi, yeni sezona heyecanla başlayan öğrencilere sağlıklı ve modern eğitim imkanları sundu. Eğitim kurumlarının ihtiyacına yönelik olarak bağlantı yolları yapıldı, duvarları boyandı, bahçe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi, tuvaletleri yenilendi, istinat duvarları örüldü, spor alanları, oyun sahaları elden geçirildi. Eğitime ayrılan bütçe, sırf bu sezon için 1 milyon 800 bin liraya yaklaştı.

İhtiyaç sahibi 8 eğitim kurumuna toplamda iki bine yakın sıra, masa ve sandalye desteği sağladı. Okul yönetimlerini, aileleri ve öğrencileri mutlu eden malzemeler, belediye ekiplerince okullara teslim edildi. Okul bahçeleri ağaçlandırıldı ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Belediyenin hizmetleri öğrenciler ve okul yönetimleri kadar aileleri de mutlu etti. Anne- babalar "Eğitime ve evlatlarımıza yaptığı katkılardan dolayı Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi.

Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması bizler için çok önemli. Bunun için çalışıyoruz ve asli görevimi olmamasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kupa Alışkanlığı
Sonraki Haber İzmir yeni eğitim yılına yoğun trafikle başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?