ANA SAYFA > SPOR > 3 Kırmızı kart gören takıma hükmen yenilgi!..

3 Kırmızı kart gören takıma hükmen yenilgi!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3 Kırmızı kart gören takıma hükmen yenilgi!..

Bostanlıspor Kulübü’nün Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlediği “Aktif Şehir Karşıyaka Ortaokullar Futbol Turnuvası”nda aynı maçta 3 kırmızı kart gören takım hükmen yenik sayılacak…

Karşıyaka’da öğretim veren 23 ortaokul futbol takımının 2004-2005 doğumlu sporcularından kurulu futbol takımlarının 4 Nisan’da başlayıp, 22 Nisan’a kadar devam edeceği futbol mücadelesinde alınan kurak gereğince aynı maçta 3 kırmızı kart gören takım skor ne olursa olsun hükmen yenik sayılacak.  
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Karşıyaka’da düzenlediğimiz futbol turnuvası Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında hafta içinde futbol oyun kurallarıyla oynanacak. Tek fark karşılaşma süresinde 3 kırmızı kart gören takım skor ne olursa olsun hükmen yenik sayılacak. Turnuvada fair playi ön planda tutuyoruz. Gençlerimizin spor yaparken, centilmenliği unutmamaları gerektiğini ve sporun bir dostluk, sevgi, saygı, arkadaşlık duygularının pekişmesi olduğunu anlatmaya çalışacağız. Ağaç yaşken eğilir derler. Biz de gençlerimizi daha bu işin başındayken doğru şekilde eğitmeye özen göstereceğiz. 4 Nisanda başlayacak olan turnuvaya katkı sağlayan Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile spor şube müdürlüğüne de çok teşekkür ederiz. Tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar dileriz” dedi.
Erboy, şampiyoınada ilk dörde girecek takımlara kupa, futbolcularını madalya ile onurlandıracaklarını, ayrıca da en centilmen takıma “Aktif Şehir Karşıyaka’nın Fair Play ödülü”nü vereceklerini söyledi.  

Katılan Okul Takımları:
Girne Ortaokulu, Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Ali Kaya Ortaokulu, Emine Lahur Ortaokulu, Karşıyaka Yamaç Ortaokulu, Özel Piri Reis Ortaokulu, Özel Mavişehir Ortaokulu, Alaybey Selçuk Yaşar Ortaokulu, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, Hasan Pınarçalı Ortaokulu, Hamdullah Suphi T. Ortaokulu, Cemil Akyüz Ortaokulu, Fevzipaşa Ortaokulu,  Özel TAKEV Ortaoklulu, Özel Yamanlar Ortaokulu,  Hayri Meriç Ortaokulu, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu, Eren Şahin Eronat Ortaokulu, Evin Leblebicioğlu Ortaokulu, Mürşide Altınçubuk Ortaokulu, Özel Karşıyakla Bilim Doğa Ortaokulu, Özel Mavişehir Doğa Ortaokulu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu Twitter'dan isyan etti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?