ANA SAYFA > SPOR > 2.Lig Beyaz Grup'ta tek transfer yapamayan kulüp Karşıyaka...

2.Lig Beyaz Grup'ta tek transfer yapamayan kulüp Karşıyaka...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2.Lig Beyaz Grup'ta tek transfer yapamayan kulüp Karşıyaka...

Karşıyaka, FIFA'dan aldığı 2 dönem transfer yasağı sebebiyle 2. Lig Beyaz Grup'ta transfer yapamayan tek takım oldu.

Karşıyaka dışındaki 17 kulüp, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirirken, yasak engeline takılan Karşıyaka, geçen yılki kadrosuyla lige başlayacak.

Geçmiş dönem borçları yüzünden geçen sezon da transfer yapamayan Karşıyaka'nın, transfer tahtasını açabilmesi için alacaklılara 12 milyon TL ödeme yapması gerekiyor. Eski yabancı futbolcusu Ofoedu'ya olan borcu nedeniyle FIFA'nın yeşil kırmızılı kulübe verdiği 2 dönem transfer yasağı cezası ise ocak ayında sona erecek.

Teknik Direktör Atilla Güneş, bulundukları grupta kendileri dışında tüm ekiplerin transfer yaptığını belirterek, "Kadromuzundan 3 önemli oyuncuyu Cenk, Okan, Tugay kaybettik. Ancak şartlar ne olursa olsun, sahada Karşıyaka'ya yakışır şekilde mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Takımıma inanıyorum. Rakipler güçlü, ancak önemli olan bizim ne yapacağımız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ''Evde Sağlık Destek Merkezi'' dertlere derman oldu
Sonraki Haber Üzgünüm!.. Ama!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?