ANA SAYFA > GÜNDEM > 29 Ekim Kadınları, Zübeyde Anne’nin huzurunda

29 Ekim Kadınları, Zübeyde Anne’nin huzurunda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
29 Ekim Kadınları, Zübeyde Anne’nin huzurunda

Ankara merkezli 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan, genel merkez yönetimi, Ege Bölgesi şube yönetimleri ve üyeleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret etti. Mezara kırmızı karanfiller bırakan kadınlar, Zübeyde Anne’yi sonsuz minnet ve özlemle andı.

Başkan Sarıhan, dernek yöneticileri ve üyeleri, Karşıyaka programları kapsamında Belediye Başkanı Tugay’a da misafir oldu. Sarıhan, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada derneğin kuruluş amaçları ve faaliyetleri hakkında Başkan Tugay’a bilgi verdi. Çalışmalara ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek yönetimi ve üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Tugay, başarı dileklerini iletti ve her zaman destekçi olacaklarını vurguladı. 

29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan, “Belediye Başkanımız Cemil Tugay’a, ilgisi ve desteği için çok teşekkür ediyoruz. Kadının insan haklarını savunmak, geliştirmek, toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini yaratmak ve yaşam içinde kadınların statüsünü yükseltmek için yola çıkan derneğimiz; geçtiğimiz yıl Dünya Barış günü olan 1 Eylül’de kuruldu. İzmir’de 9 şubeye ulaşmış durumdayız. Karşıyaka şubemiz de bunlardan bir tanesi. Türkiye’nin dört bir yanında, kadının insan hakları mücadelesini yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Karşıyaka Şubesi’nin kurucu başkanı Sema İzgür ile kurucu üyeler Nurşen Balcı, Nesrin İnetaş, Aysun Kuru, Handan Bilek, Fügen Gülgör Algıer, Tayfun Tüzomay, Begüm Ertaş İncekara, Elif Eliçora, Sevgi Çakırer, İnci Niyaz, Gülşen Önder ve Ayşen Kumlu da Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a destekleri için teşekkür etti ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Balkan Kadınları Derneği kahvaltıda buluştu
Sonraki Haber Başkan Tugay, duyarlı gençlerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?