ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 24. İzmir Avrupa Caz Festivali konserler ve yan etkinliklerle devam ediyor

24. İzmir Avrupa Caz Festivali konserler ve yan etkinliklerle devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
24. İzmir Avrupa Caz Festivali konserler ve yan etkinliklerle devam ediyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği 24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde 4 Mart 2017 Cumartesi günü sahneye iddialı Çek/Slovak Grup Otto Hejnic Trio çıkacak.

Ondrej Krajňak (piyano), Stefan Pista Bartus (kontrbas) ve Otto Hejnic’den (davul) oluşan Üçlü, bu güne kadar başta All About Jazz dergisi olmak üzere pek çok övgü aldı. Üç albüm yapan ve dünyanın en prestijli caz sahnelerinde çalan Otto Hejnic Trio, İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile Cumartesi günü saat 20.00’de AASSM Küçük Salonda yapılacak konserde hayranlık uyandıran albümlerinden seçtikleri örnekleri sunacak.

Ve Triple Ace- Colours in Jazz

24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde Avusturya cazını Oliver Kent (piyano), Uli Langthaler (kontrbas), Dusan Novakov’dan (davul)oluşan, Triple Ace- Colours in Jazz temsil edecek. İstanbul Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile 6 Mart 2017 Pazartesi günü 20.00 de AASSM Küçük Salonda yapılacak konserde  Triple Ace-  - Colours in Jazz son albümleri “Faces” ı tanıtacak. Bireysel yetenekleri sınır tanımayan, birlikte çalarken yarattıkları güçlü enerjiyle dinleyenlerini olağanüstü bir yolculuğa çıkaran Üçlü, özgün, özgü ve akıcı stilleriyle unutulmayacak bir konser için İzmir’e geliyor.

Yan Etkinliklerle Her Yerde Caz Var

24. İzmir Avrupa Caz Festivali programını zenginleştiren, kentin pet çok köşesine cazın coşkusunu getiren Yan etkinlikler de tüm hızıyla sürüyor. 4 Mart 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de İKSEV’de Devrim Dikkaya ile “Biraz Caz Biraz Plak” sohbeti var. Dikkaya “Yerli Cazın Dünü ve Bugünü”nü örneklerle anlatacak.

Cazın Dans Hali Lindy Hop Dans Atölyesi

Jazz, Tap, Breakaway ve Charleston danslarından esinlenen, Jive, Boogie-Woogie ve akrobatik Rock and Roll’ un öncüsü kabul edilen Lindy Hop, 24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde. Lindy Hop İzmir Derneği, 5 Mart 2017 Pazar günü saat 14.00’de İKSEV’de dans etmek isteyen herkesi Lindy Hop Dans Atölyesine bekliyor.

Canlı Video Performans Ve Video Maping Atölyesi

Dijital medya teknolojilerinin ve kültürünün bize kazandırdığı yeni bir yaratıcılık alanı olan Canlı Video Performansı Atölyesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü işbirliğiyle, 6.7.8.9 Mart 2017 tarihlerinde saat 10.00 – 13.00 arasında İKSEV’de yapılacak. Atölyeyi, bu alanın en iyi isimleri Aras Özgün, Yiğit Eygi ve Ali Kızmaz yürütecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Tuvale sığmayan ressam'' Devrim Erbil, Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde
Sonraki Haber İzmir Uluslararası Kukla Günleri başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?