ANA SAYFA > GÜNDEM > 23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlanıyor

23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü, Karşıyaka’da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

Kutlamalara Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından çelenk koyma töreni ile başlandı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yöneticileri, belediye meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Makamlara temsilen öğrenciler oturdu. Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu öğrencisi Deniz Mungan Kaymakam, Ankara İlkokulu öğrencisi Neslişah Ceren Koç İlçe Milli Eğitim Müdürü, Türkbirliği ilkokulu öğrencisi Ceyda Selçuk ise Emniyet müdürlüğü koltuğuna oturdu.

Kaymakamlık koltuğuna oturan küçük kaymakam Deniz ilçe milli eğitim ve emniyet müdürlükleri koltuklarına oturan öğrenciler ile birer telefon görüşmesi yaptı. Daha sonra Kaymakamlık makamında bir araya gelen küçük yöneticiler ilçenin sorunlarını konuştular.

Kaymakam Sadettin Yücel’i ziyaret eden Gürcistan ve Azerbaycanlı çocukları kabul ederek onlar ile tercüman aracılığı ile bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

 Kabul ve çelenk törenlerinden sonra protokol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü törenin yapıldığı Cumhuriyet ilkokuluna geçti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'un minikleri 23 Nisan'ı sahada kutladı
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar makamını çocuklara bıraktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?