ANA SAYFA > GÜNDEM > 23 Nisan coşkusu Karşıyaka'yı sardı

23 Nisan coşkusu Karşıyaka'yı sardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23 Nisan coşkusu Karşıyaka'yı sardı

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncü kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği'nin coşkusu tüm ilçeyi sardı. Kentin en güzel noktalarını gezen misafir çocuklar, yaptıkları gösterilerle ilçenin tüm mahallelerini karnaval yerine çevirdi.

Karşıyaka Belediyesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 23'üncü kez düzenlediği Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği coşku yarattı. Şenliğin ikinci gününde, müze, ören yerleri ve anı evleri gezildi. Latife Hanım Anı Evi, Bilim Müzesi, Haberleşme Müzesi, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı ve Hamza Rüstem Fotoğraf Müzesi'ni ziyaret eden çocuklar, Karşıyaka'nın güzelliklerini gezme, görme şansı buldu.

Kent gezisinin ardından şenlik coşkusu tüm ilçeye yayıldı. 10 ülke ve Ege'nin farklı illerinden gelen misafir çocuklar, Karşıyaka Çarşı, Alaybey metro istasyonu, KSK 100. Yıl Parkı ve Bostanlı Balıkçı Parkı’nda Karşıyakalılarla buluştu. Karşıyaka’ya dünya barışını taşıyan çocuklar gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Karşıyakalılar, oyunlarıyla görsel şölen yaşatan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "23 Nisan coşkusunu Karşıyakamızın her noktasına taşıyoruz. Dünya barışını kentimize getiren çocuklarımızla beraber, Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu bayrama sahip çıkıyoruz. Tüm Karşıyakalıları, bu coşkumuza ortak olmaya çağırıyorum" dedi.

Ayrıca; Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından 23 Nisan nedeniyle düzenlenen "Benim 95. Yılım" konulu resim ve şiir yarışmasının ödül töreni, 23 Nisan Perşembe günü saat 14.00'da belediye hizmet binası giriş katında bulunan salonda yapılacak. Ayrıca, aynı gün ve saatte, 23 Nisan nedeniyle kulübe gönderilen resim ve şiirlerden oluşan serginin açılışı da gerçekleştirilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Samsunspor umut oldu
Sonraki Haber Hastalığınızın altında öfke mi yatıyor?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?