ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 23. İzmir Avrupa Caz Festivali sona erdi

23. İzmir Avrupa Caz Festivali sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23. İzmir Avrupa Caz Festivali sona erdi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali, dün gece AASSM Küçük Salonda Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılan Piotr Baron Quintet Konseri ile sona erdi.

Bol ödüllü besteci, eğitimci ve saksafoncu Piotr Baron’a konserde Łukasz Żyta (davul), Maciej Adamczak (bas), Michał Tokaj (piyano)ve Adam Milwiw-Baron (trompet, flugelhorn) eşlik etti. Bu güne kadar Amerika ve Avrupa’da hemen hemen tanınmış tüm caz sanatçılarıyla çalışan, başarılı kayıtlar yapan ve kendi projelerinin lideri olarak dokuz albümü bulunan Piotr Baron, sıra dışı bir performans sundu. Her biri ayrı ayrı önemli başarılara sahip grup üyeleri de doğaçlamalarıyla sivrilmeyi başardı. Programında yer alan on bir konserin biletlerinin günler öncesinden tükendiği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali, Polonya cazının en iyi Gruplarından biriyle sona ermiş oldu.

Kapanış konserine grubuyla renk katan Piotr Baron, 18 Mart’ta İKSEV’de genç cazcılarla atölye çalışması da yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye’nin en büyük Atatürk Maskı’na bakım yapıldı
Sonraki Haber Psikolog Ayşe Özgener: “Hayata gelişine vurun”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?