ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 23. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor

23. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği İzmir Avrupa Caz Festivali yirmi üçüncü kez başlıyor.

Goethe Enstitüsü İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, İzmir Fransız Kültür Merkezi, İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu, İzmir Yunanistan Başkonsolosluğu, İstanbul Avusturya Kültür Ofisi,  İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlenen Festival, 3 Mart 2016 Perşembe günü AASSM’de yapılacak Caz Afişi Yarışması Sergisi açılışı, kokteyl ve İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions konseri ile başlayacak.

Dünya caz sahnelerinde fırtına gibi esen İlhan Erşahin, büyük beğeni toplayan projesi Ilhan Ersahın’s Istanbul Sessions ile 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin Açılış Konserini verecek. 3 Mart 2016 Perşembe günü AASSM’de yapılacak konserde, dünyada yankı yapan üçüncü stüdyo albümleri “Istanbul Underground” dan seçtikleri parçaları seslendirecekler.

İstanbul’un karanlık ve dinamik ruhunu iliklerinize kadar hissedeceğiniz, içinde jazz’dan rock’a, disco’dan dub’a pek çok müzikal tını duyacağınız zenginlikte ama ısrarla kendi özgün sound’larında. İlhan Erşahin’in free-from caz rif’lerini, Türkiye’nin en yetenekli basçılarından Alp Ersönmez’in groovy sound’u, Turgut Alp Bekoğlu’nun güçlü davulları ve İzzet Kızıl’ın kıvrak perküsyonları tamamlıyor.

İlhan Erşahin, İstanbul Underground albümünü "Amacımız yaşantımızı müziğimize yansıtmak. Ve bu albüm bizim gözümüzden İstanbul gece hayatının bir aynası”  olarak tanımlıyor.

3 Mart 2016 Perşembe günü saat 20.30’da AASSM’de yapılacak konserin biletleri Biletix gişelerinden alınabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BİSİM’in durak sayısı 32’ye yükseldi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Tiyatrosu ödüle doymuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?