ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 2071 Mehteran Bölüğü'nden ilk klip...

2071 Mehteran Bölüğü'nden ilk klip...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2071 Mehteran Bölüğü'nden ilk klip...

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi tarafından oluşturulan ve konserleri büyük bir merakla beklenen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü ilk klibini yayınladı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'ın özverili çalışmaları sonucunda oluşturulan ve Karşıyaka Mülki Erkanına yaptığı ilk gösterisinde tam puan alan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, ilk klibini de çekti. 

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, büyük bir boşluğu kapatmak amacıyla tamamen konservatuvar öğrencilerinden  kurdukları  Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü'nün ilk klibini yayınlama heyacanını yaşadıklarını ifade ederek, "beğeni kazanması bizi gelecek için daha da ümitlendirecek. Daha güzel işlere imza atmamıza vesile olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. 

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli kadınlar İstanbul Sözleşmesi için sokağa indi, polis müdahale etti
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden miniklere hayvan dostu kitap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?