ANA SAYFA > SPOR > 1912 Karşıyaka Derneği'nden de seçim çağrısı

1912 Karşıyaka Derneği'nden de seçim çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği'nden de seçim çağrısı

1912 Karşıyaka Derneği de mevcut Karşıyaka Spor Kulübü yönetimine seçime gitme çağrısı yaptı.

1912 Karşıyaka Derneği'nin açıklaması şöyle: "111 yıllık geçmişiyle Karşıyaka Spor Kulübümüz bugüne kadar geçmişi, gelenekleri ve vefası ile ayaktadır. 111 yıl önce bir zeytin ağacının altında Kaf Sin Kaf gençlerinin futbol kulübü olarak kurduğu Karşıyaka, bugüne kadar şerefiyle Türk sporuna katkı vermiş, sporcular yetiştirmiş, alkemizi yurtdışında temsil etmiştir.
Karşıyaka'nın bugünlere gelmesinde yüzlerce yönetici, onlarca başkan bir tuğla koymaya çalışmıştır. Mevcut başkanımız sayın Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulu da kendilerinden önceki başkanlar ve yönetimler gibi aynı heyecan ve özveri ile çalışmaktadırlar. Ancak unutulmamalıdır ki spor kulüplerinin birincil hedefi yarışmak ve birinci olmaktır. Hepimizin bildiği ve yaşadığı üzere sayın Turgay Büyükkarcı 5 yıldır yapısal ve mali açıdan önemli işlere imza atsa da maalesef özellikle futbolda çok istediğimiz ve hasret kaldığımız başarıyı ne yazık ki yakalayamadık. Basında son günlerde çok değerli Karşıyakalıların yeni bir futbol şubesi oluşumuna girdiğini okuyoruz. Karşıyaka yasa ve yürürlükteki tüzüğe göre yönetildiği için göreve gelen yöneticilerin de mali ve yönetsel açıdan sorumluluk sahibi olması gerektiğine inanıyoruz.
​Bu nedenle Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulumuza en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alarak hem geçmiş faaliyetlerini sunmayı hem de yönetim kurulunu daha da güçlendirerek genel kurul üyelerinin onayına gitmeyi öneriyoruz. Tabi ki seçimler demokratik ortamlardır. Karşıyaka'mızın geleceği için yeni yönetimler, başkan adayları da çıkabilir. Genel kurul delegelerimiz eğer uygun görürlerse oyları ile aha önce görev verdiği gibi değişimi tercih edebilir. Değişimler her zaman bulunduğu ortamı güçlendirir, geliştirir, adı üzerinden değiştirir. Yarın daha da geç olmadan Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulumuza gereğini yapmalarını öneririz. Büyük Karşıyaka camiamızın bilgisine saygılarımızla sunarız." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de sivrisineklere karşı etkin mücadele
Sonraki Haber Prim Karşıyaka yönetiminin onayını bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?