ANA SAYFA > GÜNDEM > 1912 Karşıyaka Derneği, yeni yönetimini seçti

1912 Karşıyaka Derneği, yeni yönetimini seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği, yeni yönetimini seçti

Karşıyaka 1912 Derneği, bugün gerçekleştirdiği 1. Olağanüstü Kongresi’nde yeni yönetim kurulunu belirledi.

Dernek başkanı Muhittin Bilget’in istifa kararı üzerine 13 yıllık tarihinde ilk kez Olağanüstü Kongre’ye giden Karşıyaka 1912 Derneği, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Tesisleri’nde yapılan Kongre’yle yeni başkanını ve yönetimini seçti. Derneğin Başkanlığı’na Ekber Göçer seçildi.

Kongre Divanı’na Yalçın Temizocak’ın başkanlık ettiği kongreye yaklaşık 40 kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kongre’de, daha sonra faaliyet raporu ve mali tablolar okunarak ibra edildi. Görevi sona eren yönetimin de mali ve idari açıdan ibra edildiği kongrede konuşan eski başkan Muhittin Bilget, “Sait Başkanımızla başlayan, altyapı tesis ve lojman projelerinden sonra en çok önemsediğim proje olan, Karşıyakalılık bilincini yerleştirmek adına okullarda yapılan çalışmaları biz de sürdürdük. Özellikle bu konuda emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

“1912 Karşıyaka Derneği asla böyle bir girişimin içerisinde olamaz”

Konuşmasında Karşıyaka Spor Kulübü’nün son kongresinde yaşananlara da değinen Bilget, “Kongrede Fatih Diniz yönetimini ibra etmeme girişimi oldu. 1912 Karşıyaka Derneği asla böyle bir girişimin içerisinde olamaz. Bunu yapanları da kınıyorum. Bu derneğin üzerinde böyle bir töhmet kalamaz” diyerek, 1912 Karşıyaka Derneği’nin ibra etmeme girişimiyle ilgisi olmadığını belirtti.

Ekber Göçer: “Onlar biz, biz onlarız”

Tek listenin sunulduğu kongrede, Muhittin Bilget’in konuşmasının ardından yapılan oylamada Derneğin başkanlığına Ekber Göçer seçildi. Başkan olarak yaptığı ilk konuşmasına kendilerine görev veren tüm dernek üyelerine yönetim kurulu adına teşekkür ederek başlayan Göçer, “1912 Karşıyaka Derneği Divan Başkanları, Kulüp Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri çıkartmıştır. Zaman zaman bu derneğin kıymetini bilmesek de, bu dernek kendi içerisinden tekrar başkanlar ve yöneticiler çıkartacaktır. 1912 Karşıyaka Derneği bir proje derneğidir. Bizler de projeleri sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmasının sonunda KSK’nin Olağanüstü Kongresi’nde yaşanan ibra krizine de değinen Göçer, “Kongrede yaşanan ibra krizinden dolayı hepimiz çok üzgünüz. Ama en çok Başkan Fatih Diniz ve onun yönetiminde yer alan arkadaşlarımız üzüldüler. Bugün de Fatih Diniz başkanımızla konuştum. Onlar biz, biz onlarız. Hepimiz biriz. Bu konuyu artık arkamızda bırakmamız gerekiyor” diyerek sözlerini noktaladı.

1912 Derneği’nin yeni yönetimi ise şöyle:

Yönetim kurulu asil üyeler: Ekber Göçer, Cem Karagözlü, Ergün Okçay, Kerem Özsoy, Koray Şentay, Mustafa Karluk, Serkan İncekaş, Süleyman Özsağman, Togan Toprak, Vehbi Moğol, Yücel Çağatay

Yönetim kurulu yedek üyeler: Asaf Yalman, Barbaros Karabulut, Can Uçkun, Cem Zeren, Cihangir Özşener, Emre Aksoy, Erden Arpat, Haldun Metinler, İrfan Ilgazlı, Özer Uğur, Yalım Temizocak

Denetim Kurulu: Cenk Karace, Ünal Kamalı, Yılmaz Temizocak (asil), Coşkun Keskiner, İbrahim Yelkenbiçer, Volkan Sintaç (yedek)

Disiplin Kurulu: Fatih Diniz, M. Ali Kasalı, Seracettin Sakıpağa (asil), Deniz Barçın, Mert Pala, M. Zafer Kitiş (yedek)

Balotaj Kurulu: Cihan Türsen, İbrahim Koç, Muhittin Bilget, Sabahattin Sakıpağa, Sait Gürsoy, Tayfun Yelkenbiçer, Yalçın Temizocak, Yansı Eraslan, Yücel İzmirli

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LYS adaylarına başarıyı getirecek 6 önemli uyarı
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu akşam kahvesini Karşıyakalılarla içti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?