ANA SAYFA > GÜNDEM > 1912 Karşıyaka Derneği, olağanüstü genel kurula gidiyor

1912 Karşıyaka Derneği, olağanüstü genel kurula gidiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği, olağanüstü genel kurula gidiyor

1912 Karşıyaka Derneği, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen kulüp kongresinde yaşanan ibra krizinin ardından olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulüpte başkanlıktan ayrılan Fatih Diniz ve yönetiminden Mustafa Özçakar, Ziyanur Hasbay, Cafer Aralı, Mehmet Yaya ile Korhan Yetiş, 14 Mayıs'taki son kongrede üyesi oldukları 1912 Karşıyaka Derneği'nin diğer üyeleri ilk etapta kendilerini ibra etmediği için dernekten istifa etti.

Bağlı bulundukları dernek üyelerinin hareketine çok üzüldüğünü söyleyen Mustafa Özçakar, istifa açıklamasında, "Genel kurulun önceki yıllarda kimleri ibra ettiğini iyi biliyoruz. Herkesin şahsi hesaplarını genel kurulda el kaldırarak değil şahsen çözmesini sizlere tavsiye ederim. Bu yüzden 1912 Karşıyaka Derneği'nden istifa ettiğimi bilginize sunarım" ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Muhittin Bilget, istifalar üzerine 9-16 Haziran'da olağanüstü genel kurul kararı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Asansör değil, merdiven kullan''
Sonraki Haber Play-off ikinci maçının biletleri satışa çıkıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?