ANA SAYFA > İZMİR > 19. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

19. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

"Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği “ bu yıl 19. Kez Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından gerçekleştirilen “Karşılıksız Hizmet Ödül ve Anı Toplantısı” ile bir araya geldi.

E.Ü Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen törene yüksek sayıda katılım sağlandı. İl Dernekler Müdürü Turgay Esen, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyan, Milletvekili Musa Çam, (e) İzmir Milletvekilleri Muharrem Toprak, Güler Aslan, Türkan Miçoğulları, Tülay Aktaş Hanım’ın Çocukları Gülay ve Gürhan Aktaş, Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Üyesi birçok Dernek ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerinin katılımıyla yoğun bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Törende 3 dalda; İl Dernekler Müdürlüğü Yaşam Boyu Gönüllülük Ödülü, İzmir Gönüllüsü, Tülay Aktaş Karşılıksız Hizmet Ödülleri verildi.

Devajans Başkanı Erhan Gölbey'in moderatörlüğü ile gerçekleşen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının sonra Güçbirliği Sözcüsü Şener Anadol’un açılış konuşmasıyla başladı.

Şener Anadol konuşmasında Tülay Aktaş’ın önder bir gönüllü olduğunu ve bayrağı ondan devraldıklarını belirtirken bu törene projeleri ile katılan ve farkındalık yaratmaya çalışan bütün sivil toplum kuruluşlarına ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara ve gönüllü dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

TÜLAY AKTAŞ’IN 95 YAŞINDAKİ ANNESİNDEN MESAJ SÜRPRİZİ

Törende ayrıca merhum Tülay Aktaş’ın  95 yaşındaki annesi Neriman Güler’nin gönderdiği video mesajda gösterildi. Neriman Güler’in şehir gönüllerine ahde vefa duygusu ile yaptığı çalışmalara teşekkür eden mesajın ayakta alkışlandı.

AHMET ŞERİF İZGÖREN’DEN GÖNÜLLÜLÜK ÜZERİNE SÖYLEŞİLER

Etkinliğin bu yıl ki konuğu ise kişisel gelişim ve eğitim uzmanı Ahmet Şerif İzgören oldu. İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Şerif İzgören; gönüllülüğün toplumsal gelişmede ne kadar önemli olduğunu katılımcılarla paylaştı. Birçok yaşanmış olaydan yola çıkarak gönüllülük üzerine söyleşisini tamamlayan İzgören’i davetliler dakikalarca alkışladı.

Öğretmen Şenay Boyacı’nın hazırladığı, İzmir şarkı ve şiirlerinden oluşan oratorya gösterisi de seyirciler tarafından dikkatle takip edildi.

İZMİR SEVDALILARI UNUTULMADI

Düzenlenen etkinlikte İzmir’i seven ve İzmir’e gönüllü olarak katkı sağlayanlar da unutulmadı. Birçok alanda çalışma ve sosyal yatırımlar yaparak gönüllülük esası ile toplumsal faydayı amaçlayan Kızılay İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aslı Özer, Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Lucien Arkas’a İzmir Gönüllüleri Ödülü verildi.

İl Dernekleri Yaşam Boyu Gönüllülük Ödülleri; Türkiye Kadınlar Birliği Onursal Başkanı Şermin Akman, Uluslarası İzci Lideri Ve Eğitimcisi Aysel Hitay ve Spastik ve Felçlileri Koruma Güç Birliği Vakfı Başkanı Meliha Alpat’a verildi.

İL DERNEKLER MÜDÜRÜ ESEN; AYNI FREKANSI TUTTURURSAK BAŞARILI OLURUZ

İzmir İl Dernekleri Müdürlüğü Yaşam Boyu Hizmet Ödülü’nü de takdim eden İl Dernekleri Müdürü Turgay Eser “"Bizler sizlerle aynı frekansı tutturursak başarılı oluruz. Bizler sizin frekansınızla uyumlu olmaya çalışacağız" diyerek gönüllü kuruluşlar ile işbirliğinin güçbirliğinin sürdürüleceğini belirtti.

Törenin son bölümünde Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Ödül Töreni Gerçekleşti.  Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan da törene katılarak projeleriyle törene katılan derneklere teşekkür plaketi takdim etti.

KARŞILIKSIZ HİZMET ÖDÜLÜ TÜRGÖK’ÜN

Jüri Teşvik Ödülü; İzmir Gündoğdu Lions Kulübü'nün 'Spastik Çocuklar İçin Yetenek Yarışması' Projesine,  Jüri Özel Ödülü İzmir Gündoğdu Lions Kulübü’nün “Doğal Kaynaklarla İyi Tarım Uygulama Yöntemleri Projesi”ne verilirken 19. Tülay Aktaş Karşılıksız Hizmet Ödülü de Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği'nin “Çocuğumla Kitap Okuyorum Projesi”ne verildi. Ödülü Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Aktaş Ailesi’nden Gürhan ve Gülay Aktaş, Şener Anadol ve Neşecan Hürtürk takdim etti.

Tören ödül sahiplerinin bir arada toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Sertel:''CHP iktidarında tüm sektörlerin sorunları çözülecek''
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi ve ESBAŞ’tan önemli anlaşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?