ANA SAYFA > GÜNDEM > 18 yaşındaki dolandırıcı kadın tutuklandı

18 yaşındaki dolandırıcı kadın tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
18 yaşındaki dolandırıcı kadın tutuklandı

Karşıyaka'da 45 yaşındaki E.Ö.'yü arayıp polis olduğunu söyleyen, 'bir kuyumcudan soygun yapıldığını ve çalınan altınlarla kendisinin ziynet eşyalarının karşılaştırılacağı yalanıyla 40 bin TL tutarında altın takıyı dolandıran 18 yaşıdaki T.B. tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan teknik çalışmalar sonucu dolandırıcının T.B. olduğu ve Karabağlar ilçesi Çalıkuşu Mahallesi'nde bulunduğu saptandı. T.B. yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelinin ayrıca Buca, Narlıdere ve Karşıyaka ilçelerinde farklı tarihlerde 122 çeyrek altın, 13 cumhuriyet altını, 14 yarım altın ve 4 ata altını ile 18 bileziği üç ayrı olayda aynı yöntemle dolandırdığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen T.B. tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hıdırellez’e şenlikli kutlama
Sonraki Haber Kamil Okyay Sındır: ''Kişisel ihtiraslarınızla terörü çözemezsiniz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?