ANA SAYFA > GÜNDEM > 16 yıl hapse mahkum olan firariyi Karşıyaka Polisi yakaladı

16 yıl hapse mahkum olan firariyi Karşıyaka Polisi yakaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
16 yıl hapse mahkum olan firariyi Karşıyaka Polisi yakaladı

İzmir'de çeşitli suçlardan hakkındaki kesinleşmiş 16 yıl 1 ay 5 gün hapis ve 33 bin 400 lira para cezasıyla aranan 33 yaşındaki M.B., polis tarafından ihbar üzerine belediye otobüsünden inerken yakalandı.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, hakaret, kamu malına zarar verme ve görevi yaptırmamak için direnmek suçlarından toplam 16 yıl 1 ay 5 gün hapis ve 33 bin 400 TL para cezasıyla aranan M.B.'nin zaman zaman Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki evine gittiğini belirledi.
Çalışma başlatan polis, zanlının Örnekköy- Halkapınar seferi yapan belediye otobüsüne bindiğinin tespit edilmesi üzerine, takibe alındı. Halkapınar'da otobüsten inen M.B. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.B. tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıkçı adayları 19 Mayıs'ı kutladı
Sonraki Haber İzmir'de 19 Mayıs coşkusu yaşandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?