ANA SAYFA > SAĞLIK > 15 Temmuz kahramanları anısına ''İzmir Sana Kanım Feda'' projesi

15 Temmuz kahramanları anısına ''İzmir Sana Kanım Feda'' projesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
15 Temmuz kahramanları anısına ''İzmir Sana Kanım Feda'' projesi

Türk Kızılay’ı Ege Bölge Kan Merkezi ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü “İZMİR SANA KANIM FEDA” projesi ile kan bağışı protokolü imzaladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi/özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenci, öğretmen, okul personeli ve öğrenci velilerini kapsayacak “İZMİR SANA KANIM FEDA” projesi ile 2016-2017 eğitim öğretim döneminde İzmir ilinin kan ihtiyacının tamamının karşılanması hedefleniyor.

Türk Kızılay’ı Ege Bölge Kan Merkezi, sorumluluk sahasında bulunan toplam 134 hastanenin kan ihtiyacının tamamını karşılayabilmek amacıyla, toplumda kan bağışı bilincini oluşturmak, yeni kan bağışçılarının kazanılmasını sağlamak, düzenli, gönüllü ve bilinçli kan bağışçısı sayılarını arttırmak üzere  sürdürdüğü çalışmalarına İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünden büyük destek geldi.

15 Temmuz şehitleri ve kahramanlarına atfedilen projenin iş birliği protokolü, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Türk Kızılayı Ege BKM Müdürü Dr.Gökay Gök tarafından imzalandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı “İzmir Sana Kanım Feda” projesi, ders zili iyilik için çalıyor, milli eğitim kan bağışlıyor teması ile yola çıkacak olan projenin hedefinde; İzmir ilini yıllık kan ihtiyacı olan 190.000 ünitenin, halen açık olan 50.000 ünitenin sağlanması.

İmzalanan proje protokolü kapsamında; Okul müdürlerine ve okullardan seçilecek koordinatör öğretmenlere eğitim verilecek, öğretmenlere bilgilendirilecek, istekli olan öğrenci ve veliye eğitim verilecek.

Proje sonunda kan bağışçılarına teşekkür belgesi  ve eğitim dönemi sonunda her ilçenin en fazla kan bağışı alınmış okuluna ödül verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın konuğu Sarıyer
Sonraki Haber Karşıyaka'da silahlı kavga: 2 ölü 2 yaralı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?