ANA SAYFA > SPOR > 15 Temmuz Demokrasi Kupası programı belli oldu

15 Temmuz Demokrasi Kupası programı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
15 Temmuz Demokrasi Kupası programı belli oldu

İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda, maç programı belli oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda, İzmir'in futbol takımları Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka mücadele edecek.

İZVAK Başkanı Ali Erten ve kupada yer alacak kulüplerin katılımıyla İzmir Valiliğinde gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulunda, organizasyona katılım için talebin fazla olabileceği göz önüne alınarak müsabakaların daha önce açıklanan Doğanlar Stadı yerine Atatürk Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı.

Programa göre ilk turda, saat 19.00'da Altınordu-Karşıyaka, 20.00'de ise Göztepe-Altay müsabakaları yapılacak. Son turda galipler finalde, mağluplar ise üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

Müsabakaların kırk beşer dakika oynanacağı kupada, olası eşitlik halinde kazanan takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğal Yaşam ailesi büyüyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?