ANA SAYFA > SPOR > 15 Karşıyaka taraftarına işlem başlatıldı…

15 Karşıyaka taraftarına işlem başlatıldı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
15 Karşıyaka taraftarına işlem başlatıldı…

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Galatasaray - Karşıyaka Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde Karşıyakalı taraftarları taşıyan otobüslerde ve müsabaka sırasında yapılan aramalarda muhtelif suç aletleri ele geçirdiğini açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde 09.01.2016 günü saat 18.45'de Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray ile Karşıyaka futbol takımları arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde ve müsabaka esnasında Emniyet Müdürlüğümüz Çevik Kuvvet Şube ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü personelince yapılan çalışmalar neticesinde özellikle İzmir ilimizden topluca maç seyretmek için gelen Karşıyaka futbol takımı taraftarlarının üzerlerinde ve seyahat ettikleri otobüslerde yapılan aramalarda 3 adet döner bıçağı, 1 adet satır, 6 adet muhtelif bıçak ve çok sayıda özel yapım ahşap sopa ve meşale ele geçirilmiştir. Ele geçirilen bu suç unsuru malzemelerle ilgili 10 şahsa oyun alanına kesici, delici ve yanıcı madde sokmaya teşebbüs etmekten 4 şahsa, tribünlerde meşale yakmaktan 1 şahsa, küfürlü tezahürattan olmak üzere toplam 15 şahsa 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair yasa ve 6136 sayılı kanun uyarınca işlem yapılmış olup 15 şahsa 6222 sayılı kanun uyarınca tüm spor müsabakalarından koruma men tedbiri uygulanmaya başlanmıştır. Karşıyaka taraftarlarının üzerinden ve İzmir ilinden ilimize seyahat ettikleri otobüslerde yapılan aramalarda ele geçirilen suç aletlerinin görüntüleri ekte sunulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minikler için spor seferberliği
Sonraki Haber Karşıyaka-Galatasaray maçının biletleri satışta...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?