ANA SAYFA > GÜNDEM > 149 yıllık Merhamet Çınarı'nın altında iftar yapıldı

149 yıllık Merhamet Çınarı'nın altında iftar yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
149 yıllık Merhamet Çınarı'nın altında iftar yapıldı

Kızılay Karşıyaka şubesi tarafından “Ramazanı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” programı ile düzenlenen iftarda 2 bine yakın kişi birlikte iftar yaptı.

149 yıllık “Merhamet Çınarı” olarak hizmet veren Türk Kızılay’ının Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde kurulan sofraya Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi.

Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun ve Kemalpaşa Cami İmamı Sırrı Özdemir tarafından okunan duadan sonra yapılan iftardan sonra Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Kaymakam Sadettin Yücel birer konuşma yaptı.

İftar Programına, Kaymakam Sadettin Yücel. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kızılay Kan Merkezi bölge müdürü dr Gökay Gök, Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Müftü Cahit Erhun, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekci, İzmir ve Manisa Kızılay şube başkanlari, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı esnafa ''Gelin kolaylaştıralım'' dediler
Sonraki Haber Fazıl Say ve Viyana Oda Orkestrası Efes'te tarih yazdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?